Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[sıze=2][ı]2009 anne adayları[/ı][/sıze]
[ı][sıze=2]ecem09 .....................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)[/sıze][/ı]
[sıze=2][ı]nurci ..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)[/ı][/sıze] [ı][sıze=2]semra6141 ..................... 27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)[/sıze][/ı] [ı][sıze=2]metos ........................... 27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)[/sıze][/ı] [ı][sıze=2]kayra ................................ Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)[/sıze][/ı]
[sıze=2][ı]cansı14................................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)[/ı][/sıze] [ı][sıze=2]zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]eboş ..................................... 22 eylül(eylül anne adayı süperrrrr)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]vahide-m ............................... Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)[/sıze][/ı]
[sıze=2][ı]@ şk_meleğ !.........................11 ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) [/ı][/sıze]
[ı][sıze=2]eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr )[/sıze][/ı] [ı][sıze=2]arzu85 .............................. 13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) [/sıze][/ı] [ı][sıze=2]dila2 ................................ 18 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr )[/sıze][/ı] [sıze=2][ı]özzlemm .......................... 22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr )[/ı][/sıze] [ı][sıze=2]sultan ............................... 26 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr )[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]askısı ................................. Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr)[/sıze][/ı] [ı][sıze=2]merve_16 ...............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]yazesintisi ..........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) [/sıze][/ı]
[sıze=2][ı]2010 anne adayları[/ı][/sıze]
[ı][sıze=2]ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)[/sıze][/ı] [ı][sıze=2]kelebeğim ............................. Ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) [/sıze][/ı] [ı][sıze=2]burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) [/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr)[/sıze][/ı]
[sıze=2][ı]esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr)[/ı][/sıze]
[ı][sıze=2]niisam ................................... 7 şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) [/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrr) [/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]ruzgarim ................................4 mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr) [/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]yns_ysmn...............................mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr)[/sıze][/ı] [ı][sıze=2]meryem214434...........................mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]mrs.m......................................6 nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)[/sıze][/ı] [ı][sıze=2]pirenses.................................nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)[/sıze][/ı]
sende ol cnm insallah kutlamanin alasini yapicaz sanaaaaaaaaa inan hala agliyorum aglarkende dua ediyorum allah tüm bekliyenlere versin diye bizede ikinci evlatlarimizi nasip eder insallah güzel allahim
inşş bitanemmm inşş buayda sen ebni ekle inşş yada en kısa hayırlı vakitte tatlımmmm ne güzel olur değilmiiiii duanı eksik etme nolurrr öok ihtiyacım var çünküü
saağ olun canlarım 3 aydır tedavı goruyodum kılomen ct iğnesı 2 ada tutmadı 3 ayda tuttu gunde 3 tane attım kılomnı ama bırde bu ay incır kuru yaptım ama fazla yapmadım sade bır hafta yaptım
sende ol cnm insallah kutlamanin alasini yapicaz sanaaaaaaaaa inan hala agliyorum aglarkende dua ediyorum allah tüm bekliyenlere versin diye bizede ikinci evlatlarimizi nasip eder insallah güzel allahim
Amin gülüm amin Allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin.Bende buraya ilk girdigim zamanlar duydugum her hamilelik haberiyle agliyordum.Simdi biraz daha serin kanliyim.Su siralar hamile olmayi istemedigimden sanirim.Önce düsüklerin sebebini ögrenmeliyim.Böyle kafamdan cikardim ya diyorum belkide hamile olurum.Insanin istemedigi an basina gelir ya.Hayirlisi olsun bakalim.