Kizlar ben birazdan yine gelirim.Dilaraya mail atayim.O isyerinden artik giremiyor ya buraya mail adresini vermisti.Bakalim ne yapti kiz.Birazdan dönerim.)
ahhh canım yaaaaaaaaa Rabbim yardımcınız olsun...inşallah eşin ez vakitte iş bulur şuan siziniçin en önemlisi bu
bizim selvi boylu nasıl oda farkındadır birşeylerin değilmi
Tekrar geldim kusum🙂Evet canim insallah esim tez zamanda is bulur.Ogluma yansitmamaya calisiyoruz elimizden geldigi kadar ama ben ise baslarsam onun icinde büyük bir degisiklik olacak.Simdiye kadar hic calismadim.Bakalim herseyin hayirlisi olsun kusum.
Aslm canim,selaminida yazdim ama hata var diyor.Isyeri mail adresiydi.Ingilizce yazi geliyor.Anladigim kadariyla hatali adres diyor😕Neyse bekleyelim bakalim.Buradaki özelinede yazayim en iyisi.
evet canım kullandım.Ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayınca kullandım onun öncesinde de ve sonrasında da 1 kez kullnadım toplam 3 kez kullanmış oldum bakalım kısmet artık tutarsaaa :meri:
evet canım kullandım.Ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayınca kullandım onun öncesinde de ve sonrasında da 1 kez kullnadım toplam 3 kez kullanmış oldum bakalım kısmet artık tutarsaaa :meri:
Oo hemde tam zamaninda kullanmissin heBakalim tutacakmi,bende cok merak ettim🙂
Izgil birden kayboldu yaw.Acaba baglanti problemi mi yasiyor?Benim baglantimda pek iyi degil bu sabah😕