izgil85
Hamiş Melek
bilmiyorum gülüüüüüm ama tek temennim bu........bakalım zaman gösterecek artık beklicez gayriiiiOyy Allah korusun kusum.Hadi hayirlisi🙂Belki sende eklenirsin bu ay hamisler kervanina🙂Ayy bende heyecanlandim kisss:meri:
bilmiyorum gülüüüüüm ama tek temennim bu........bakalım zaman gösterecek artık beklicez gayriiiiOyy Allah korusun kusum.Hadi hayirlisi🙂Belki sende eklenirsin bu ay hamisler kervanina🙂Ayy bende heyecanlandim kisss:meri:
tamam kuşum biz buralardayız öpüyorum datluuuuuum tüm topikten selam.....Kizlar ben birazdan yine gelirim.Dilaraya mail atayim.O isyerinden artik giremiyor ya buraya mail adresini vermisti.Bakalim ne yapti kiz.Birazdan dönerim.)
ahhh canım yaaaaaaaaa Rabbim yardımcınız olsun...inşallah eşin ez vakitte iş bulur şuan siziniçin en önemlisi bu
bizim selvi boylu nasıl oda farkındadır birşeylerin değilmi
Ooo cok sevindim gülüm.Insallah en kötü günün böle olur🙂Bomba gibi olman icin özel bir neden varmi?

Aslm canim,selaminida yazdim ama hata var diyor.Isyeri mail adresiydi.Ingilizce yazi geliyor.Anladigim kadariyla hatali adres diyor😕Neyse bekleyelim bakalim.Buradaki özelinede yazayim en iyisi.tamam kuşum biz buralardayız öpüyorum datluuuuuum tüm topikten selam.....
olmazmııııııııııııııı? sağlığım yerinde , preseedim elimde , ohohhh keyfim hep yerindeeee :meri::meri:![]()
Insallah pre-seedin faydalarinida görürsün
Hic denedin mi?Aman hemsom Allah bozmasin keyfiniInsallah pre-seedin faydalarinida görürsün
Hic denedin mi?
evet canım kullandım.Ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayınca kullandım onun öncesinde de ve sonrasında da 1 kez kullnadım toplam 3 kez kullanmış oldum bakalım kısmet artık tutarsaaa :meri:
Bakalim tutacakmi,bende cok merak ettim🙂