Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sura tatlım stresten uzak durman gerek bebek istiyorsan sizde bizim gibi uzaklaşın biraz müsaitseniz iyi geleceğine inanıyorum öpüyorum seni aeol

Sagol birtanem.Hepimize versin Allahim insallah.Kac gündür haber alamadim bende dilaradan.Mail adresi vermisti,bugün oraya yazdim buradaki özeline yazdim,henüz cevap yok.Bu yeni Dr ikimiz icinde yeni bir umut oldu.

inş canım aminnn haber alırsan bizede haber ver emi gülümm selam söyle bendende umutlu olmanıza çok sevindim inş rabbim umutlarınızı boşa çıkarmaz tatlımm

320 aldılar talımm çok saol güzelim bende senikinin iyi geçmesine çook sevindimmm
bilmiyorum tatlım ümitli olunca regl olduğum zaman dünya başima yıkılıyo korkudan ümit edemiyorum bide 2 ylı geçince insan reglini bile beklemiyo herşeyi oluruna birakıyo
inş ikimizinde beişinin geldiği ay buaydırrrr

bilmiyorum bacım yaaaaaaa hamileliğe yoralım hamlelik çıksın hhheeehheee sende ne var ne yok

ayy inş canım inş ikimizde buay hamişizdir bugün benimde kasıklarıma sancı vurdu bakalım hayırlısı olsunn hakkmızada

evet bacim ovulasyon testi aldim sabah bugün dünden beri idrarimi tutuyordum bugünde yaptim iki cizgi cikti ona seviniyordum bacim:meri:

ayyy canım ok sevindim inş hamiş haberi veririsin buay bizeee
hadi hayırlısı :meri:

ayyyy tatlım benim. ağzından bal damlıyor inşallah bak ikimizinde 2 sene olmuş inşallah tüm isteyenlerin hemen olur.senin çok almışlar ya.anestezi varmıydı benim yoktu