Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

320 aldılar talımm çok saol güzelim bende senikinin iyi geçmesine çook sevindimmm
bilmiyorum tatlım ümitli olunca regl olduğum zaman dünya başima yıkılıyo korkudan ümit edemiyorum bide 2 ylı geçince insan reglini bile beklemiyo herşeyi oluruna birakıyo
inş ikimizinde beişinin geldiği ay buaydırrrr
cnm bnm olucak Rabbimin ziniylee bende artık bir yılım doluyoo beklemek çok zorr inan bende ümit etmek istemiyorum ama ümitvar olmamaız gerekiyo bizler inançlı insnlarız çok şükür ve iananıyorum vakti saati geldiğinde minik tatlı şeker meleklerimize kavuşucazz inşş

Kusura bakma canim,anca okudum yazini yetisemiyorum valla.Iyim canim.Gecen hafta grip oldugum icin ameliyatimi bir ay ertelemek zorunda kaldim.Simdi bekliyorum.Hayirlisi olsun insallah.Bursada havalar isindi mi?Özledim memleketi🙂

canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun bursada havalar normal inşallah yağmur yağmaz beklerim bursaya bitanem ben çıkıyorum geç kaldım öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize dua ile kalın

canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun bursada havalar normal inşallah yağmur yağmaz beklerim bursaya bitanem ben çıkıyorum geç kaldım öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize dua ile kalın
güle güle cnm güzel bi dinlen rahatlaa bizim yerimizede dağıt kafanıı belkide bebiş haberiyle dönüceksinn inşş hadii hayırlısı dua ile cnm aeol

heeee bacım fıstık gibi hatunum
deeeeeeeeeermişim hheehheee

tabiki öylesinnn fıstıklı kurabiyemmmmmmmmmmmmm

yarim seni çıtır çıtırrrr

ayyyy tatlım benim. ağzından bal damlıyor inşallah bak ikimizinde 2 sene olmuş inşallah tüm isteyenlerin hemen olur.senin çok almışlar ya.anestezi varmıydı benim yoktu

evet bitanem inşşş yoktu bitanem evet valla çok aldılar ama ben çok memnun kaldım hiç acı hissetmedim değer okorkuyu anlatmam için çok yardımcı oldular çok güzel davrandılar memnunum giden paraya üzülmedim gerçektennn naapalm bebişimiz gelsinde rabbim hepimize versin çifter çifter tatlımm

Insallah gülüm,dag daga kavusmaz insan insana kavusur derler🙂Kendine iyi bak,bende kaciyorum kizlar,hepinizi öpüyorum,görüsürüüüzzz...

Geri