izgil85
Hamiş Melek
ayyyyy canım inşaallaaaahh hadi gülüm inşallaaahhhhayy inş canım inş ikimizde buay hamişizdir bugün benimde kasıklarıma sancı vurdu bakalım hayırlısı olsunn hakkmızada
ayyyyy canım inşaallaaaahh hadi gülüm inşallaaahhhhayy inş canım inş ikimizde buay hamişizdir bugün benimde kasıklarıma sancı vurdu bakalım hayırlısı olsunn hakkmızada
cnm bnm olucak Rabbimin ziniylee bende artık bir yılım doluyoo beklemek çok zorr inan bende ümit etmek istemiyorum ama ümitvar olmamaız gerekiyo bizler inançlı insnlarız çok şükür ve iananıyorum vakti saati geldiğinde minik tatlı şeker meleklerimize kavuşucazz inşş320 aldılar talımm çok saol güzelim bende senikinin iyi geçmesine çook sevindimmm
bilmiyorum tatlım ümitli olunca regl olduğum zaman dünya başima yıkılıyo korkudan ümit edemiyorum bide 2 ylı geçince insan reglini bile beklemiyo herşeyi oluruna birakıyo
inş ikimizinde beişinin geldiği ay buaydırrrr
Kusura bakma canim,anca okudum yazini yetisemiyorum valla.Iyim canim.Gecen hafta grip oldugum icin ameliyatimi bir ay ertelemek zorunda kaldim.Simdi bekliyorum.Hayirlisi olsun insallah.Bursada havalar isindi mi?Özledim memleketi🙂
güle güle cnm güzel bi dinlen rahatlaa bizim yerimizede dağıt kafanıı belkide bebiş haberiyle dönüceksinn inşş hadii hayırlısı dua ile cnm aeolcanım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun bursada havalar normal inşallah yağmur yağmaz beklerim bursaya bitanem ben çıkıyorum geç kaldım öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize dua ile kalın
heeee bacım fıstık gibi hatunum
deeeeeeeeeermişim hheehheee
ayyyy tatlım benim. ağzından bal damlıyor inşallah bak ikimizinde 2 sene olmuş inşallah tüm isteyenlerin hemen olur.senin çok almışlar ya.anestezi varmıydı benim yoktu
Insallah gülüm,dag daga kavusmaz insan insana kavusur derler🙂Kendine iyi bak,bende kaciyorum kizlar,hepinizi öpüyorum,görüsürüüüzzz...canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun bursada havalar normal inşallah yağmur yağmaz beklerim bursaya bitanem ben çıkıyorum geç kaldım öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize dua ile kalın
oooyyy hoşçakal kuşuuuuuum bizim içinde dinlen inşallah çok güzel vakit geçirirsinizçokkkk öpüyorum hepinizi canlarımm ben kaçtım iyi sohbetler