Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam canım iyiyim çok şükür...evet perşembe günü büyük bir korkuyla gittim, allaha çok şükür bebeğim iyi ama çok dinlen dedi dr. düşük tehditi var dedi. yani her kanamayı düşük tehditi olarak adlandırıyoruz diye açıkladı.[/QUOTE]

Aman aman canım benim çok dikkat et kendine hiç bir iş yapma bol bol yat dinlen, kanamamı olmuştu..

Aman aman canım benim çok dikkat et kendine hiç bir iş yapma bol bol yat dinlen, kanamamı olmuştu..[/QUOTE]

evet canım ik gün arayla az da olsa kanama oldu....özellikle ikincisinde ödüm koptu, rabbime dua ediyorum hayırlısıyla benimle kalsın diye.
yok canımmm hiç bir işe elimi sürmüyorum, bebeğim daha önemli. dr iyi dinlen diye bu hafta rapor verdi evdeyim anlayacağın... okuldan uzak olmak iyi gelecek, çünkü çok yorucu

evet canım ik gün arayla az da olsa kanama oldu....özellikle ikincisinde ödüm koptu, rabbime dua ediyorum hayırlısıyla benimle kalsın diye.
yok canımmm hiç bir işe elimi sürmüyorum, bebeğim daha önemli. dr iyi dinlen diye bu hafta rapor verdi evdeyim anlayacağın... okuldan uzak olmak iyi gelecek, çünkü çok yorucu[/QUOTE]

Evet iyi olmuş canım yat dinlen, öğretmenlik zor tabikide biliyorum benim eşimde ilköğretimde müdür olarak çalışıyo, zaman zaman çeşitli etkinliklerine katılıyorum çocuklara dur sus demekten canları çıkıyo...

mrs m cim nasılsın cnm ben de seni merak ediyordum öncelikle gözünaydın,hem de geçmiş olsun.

canım yaaaa nerelerdesin...senin msn yi de almamıştım. nasıl üzüldüm haber veremedim diye. allaha şükür meleğim geldi. çok sağol canım, dikkat edip dinleniyorum. sen nasılsın anlatsana

öyle canım gerçekten zor... çok sağol rapor iyi gelecek inşallah.

napim canım benim kızım da çok nazlı,herkes adını nazlı koy diyor,bizi sürekli korkutuyor.biliyorsun ilk ay ben de dıştan değil de içte ufak bir kanama geçirdim,bir hafta yatmıştım,neyse şükür onu atlattık,bi de ilk üç ay mide ağrıları beni öldürdü,bulantı değil de ağrı.sonra dördüncü ayda dünya varmış dedim,kendime geldim,hamileliğin keyfini sürdürmeye başladım ama ne yazık ki birdenbire 5.ayda ufak bir kanama geçirdim,kanamadan çok kahverengi leke diyeyim,bizi baya bi yıprattı,bi de 5.ayda hiç beklemiyorduk.10 gün falan ara ara devam etti,plesenta biraz aşağıdaymış,ama tam nedenini de bulamadılar,dikkatli olacan dediler,15 gün falan rapor aldım yattım.dışarı bile çıkmadım,şimdi şükür iyiyim okula da döndüm ama korkuyorum yine de canım sen de iyi bilirsin okul yoruyor gerçekten,bugün mesela çocuklar çok yordu beni,günleri günlerine uymuyor ki,bi de 30 saat şansıma...bakalım cnm inş mayısın sonuna kadar idare ederim,yoksa 16 gün daha rapor hakkım var sonra da heyet raporu alabilirim.ama bunun haricinde kızımla çok mutluyuz,oynuyor ,annesine tekme atyor cadı🙂biraz da sen anlat.

ben şimdi 6.aydayım cnm,zaman nasıl geçiyor di mi,hayırlısıyla 7.aya bi gelsek..sen de üzülme,ne yazık ki günümüzde problemsiz hamilelik çok az,çok şanslı o anneler.yat dinlen,enerji topla.yemek konusunu da hiç takma sonra iştah bi açılıyo ki sorma🙂merak ettiğin şeyler olursa bana sorabilirsin,bu konuda ihtisas yaptım🙂

nasıl gidiyır hamilelik kaçıncı haftadasın,uzun maraton başladı senin de🙂

Kızlar iyi akşamlar diliyorum, net yine acayip ağırlaştı, yarım saattir sayfayı açmaya çalışıyo..
İyi bakın kendinize ve bebeklerinize, iki hamiş arasında kaldım nmş bende en kısa sürede hamiş olurum..
Öpüm ikinizide bybyyy