napim canım benim kızım da çok nazlı,herkes adını nazlı koy diyor,bizi sürekli korkutuyor.biliyorsun ilk ay ben de dıştan değil de içte ufak bir kanama geçirdim,bir hafta yatmıştım,neyse şükür onu atlattık,bi de ilk üç ay mide ağrıları beni öldürdü,bulantı değil de ağrı.sonra dördüncü ayda dünya varmış dedim,kendime geldim,hamileliğin keyfini sürdürmeye başladım ama ne yazık ki birdenbire 5.ayda ufak bir kanama geçirdim,kanamadan çok kahverengi leke diyeyim,bizi baya bi yıprattı,bi de 5.ayda hiç beklemiyorduk.10 gün falan ara ara devam etti,plesenta biraz aşağıdaymış,ama tam nedenini de bulamadılar,dikkatli olacan dediler,15 gün falan rapor aldım yattım.dışarı bile çıkmadım,şimdi şükür iyiyim okula da döndüm ama korkuyorum yine de canım sen de iyi bilirsin okul yoruyor gerçekten,bugün mesela çocuklar çok yordu beni,günleri günlerine uymuyor ki,bi de 30 saat şansıma...bakalım cnm inş mayısın sonuna kadar idare ederim,yoksa 16 gün daha rapor hakkım var sonra da heyet raporu alabilirim.ama bunun haricinde kızımla çok mutluyuz,oynuyor ,annesine tekme atyor cadı🙂biraz da sen anlat.