Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy inş prensesim inş içim bir tuhaf oldu yaaaaaaaaaaa canımm sen hamişsin lütfen üzme kendini hemen bir kan testi yaptır içind rahatlasın gelirsemm o gıcık kızıda yolarım üzmesin benim fıstığım heeee

ya dün de misafir vardı.mutfak ağzına kadar bulaşık dolu.sabah da dr gittim.geldiğimden beri de sersem gibiyim.eşim boşver karışma mutfağa dedi ama adamcağız da işten gelecek yorgun of.tabii ki bebiş için herşey ama insan üzülüyor işte bişey yapamayınca

allah ragzi olsun canim saolasin hic kimse yemez ins bu ay kirmizi kart

canım mbende yaşadım onları bebişim düşmesin diye eşim yapıyodu çok üzülüyodummm ama rabbim nasip etmedi inş senin bebişe hiç bişey olmıycak zor biliyorum ama bebiş önemli lütfen biraz sabret tatlımmm

pirensess canım bakma sen o kadına moralini bozmuşş boşverr sen kan tahlilini yaprtı bir an önce cnm mis gibi de hamişsinnn işteeeeee ohhhhhh keyfini çıkarrrrrrrrr

canlarım ıcım bıraz rahat ettı hevesımı kursamda koydu gıcık saap olun kızlar ıcım bıraz rahat ettı cumartesı gunu gıtcem sankı benım ılk hamılalım ben bılmıyommu vudumu gıcıkk sıkak etsemı sızce kızlar