ayy inş prensesim inş içim bir tuhaf oldu yaaaaaaaaaaa canımm sen hamişsin lütfen üzme kendini hemen bir kan testi yaptır içind rahatlasın gelirsemm o gıcık kızıda yolarım üzmesin benim fıstığım heeee
ayyyy canımmm çok geçmiş olsun ne bu yaa nazar mı değiyo noluyo bizim güzel hamişlerimize inş hiç bşey olmaz minik mercimeğe tatlım bol bol dinlen tamammı sakın iş falan yapma
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzelimmm
evet canım ya gerçekten öyle inş yemezsin o kırmz kartı bende hiç sevmiyorum canımm dualarım seninle
ya dün de misafir vardı.mutfak ağzına kadar bulaşık dolu.sabah da dr gittim.geldiğimden beri de sersem gibiyim.eşim boşver karışma mutfağa dedi ama adamcağız da işten gelecek yorgun of.tabii ki bebiş için herşey ama insan üzülüyor işte bişey yapamayınca
ayyyy canımmm çok geçmiş olsun ne bu yaa nazar mı değiyo noluyo bizim güzel hamişlerimize inş hiç bşey olmaz minik mercimeğe tatlım bol bol dinlen tamammı sakın iş falan yapma
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzelimmm
evet canım ya gerçekten öyle inş yemezsin o kırmz kartı bende hiç sevmiyorum canımm dualarım seninle
ya dün de misafir vardı.mutfak ağzına kadar bulaşık dolu.sabah da dr gittim.geldiğimden beri de sersem gibiyim.eşim boşver karışma mutfağa dedi ama adamcağız da işten gelecek yorgun of.tabii ki bebiş için herşey ama insan üzülüyor işte bişey yapamayınca
canım mbende yaşadım onları bebişim düşmesin diye eşim yapıyodu çok üzülüyodummm ama rabbim nasip etmedi inş senin bebişe hiç bişey olmıycak zor biliyorum ama bebiş önemli lütfen biraz sabret tatlımmm
ya pirenses yaaaa cuma gününden beri kan testi yaptı mı sonucu ne olacak diye ha bire açıyordum.ben sana ne demiştim?benim idrarda ilk silik çıktı sonraki gün çıkmadı.2 gün sonra çıkmadı.en son kanda baktım 18.dr kimyasal gebelik olabilir dedi.4 gün sonra 105 oldu.sen testle uğraşma kanda baktır demedim mi.yarın kocan sabah ezanını okuduktan sonra gidiyosun kan testi yapmaya o kadar:nur:
ilk bebeim hemen oldu kizim yani ikincimde hic korunmadim ama esim disa bosaliyordu ayiptir söylemesi öyle korunduk 3 sene sonra kizim cok kardes isiyince 1 seneye yaklasiyor olmamasi ugrasiyoruz doktorda bisey yok dedi ilacta vermedi sagdece yumurtlamayi denk getirin olur dedi öyle iste cnm bakalim hayirlisi
pirensess canım bakma sen o kadına moralini bozmuşş boşverr sen kan tahlilini yaprtı bir an önce cnm mis gibi de hamişsinnn işteeeeee ohhhhhh keyfini çıkarrrrrrrrr
ayy inş prensesim inş içim bir tuhaf oldu yaaaaaaaaaaa canımm sen hamişsin lütfen üzme kendini hemen bir kan testi yaptır içind rahatlasın gelirsemm o gıcık kızıda yolarım üzmesin benim fıstığım heeee