Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vallahi canim yumurtlama testindeki o 2 cizgiyi görünce bilem dünyalar benim oldu insallah gebelik testindede görürüm ay 😀 ama pek sanmiyorum yine kirmizi kart yemekten korkuyorum
vallahi canim yumurtlama testindeki o 2 cizgiyi görünce bilem dünyalar benim oldu insallah gebelik testindede görürüm ay 😀 ama pek sanmiyorum yine kirmizi kart yemekten korkuyorum
pirensess canım bakma sen o kadına moralini bozmuşş boşverr sen kan tahlilini yaprtı bir an önce cnm mis gibi de hamişsinnn işteeeeee ohhhhhh keyfini çıkarrrrrrrrr
yok teyzesi üzmüyor da korkuttu biraz.cumartesi sabah ve dün akşam kanama oldu biraz.dr düşük tehdidi.dinlen dedi ilaç verdi.sen hsg çektin ya bu ay ondan ümitliyim senden
ayyyy canımmm çok geçmiş olsun ne bu yaa nazar mı değiyo noluyo bizim güzel hamişlerimize inş hiç bşey olmaz minik mercimeğe tatlım bol bol dinlen tamammı sakın iş falan yapma
2010 anne adylarıı superrrrrrrrrrrr aslıgökçe ...................... 27 Nisan nısan anne adayı superrr Eminegelin .................. 28 Nisan nısan anne adayı superrr daffodil..........................29 Nisan nısan anne adayı superrr izgil85 .......................... 30 Nisan nısan anne adayı superrr sevilay76........................1Mayıs mayıs anne adayı superrr duygum_06.................... 5 Mayıs mayıs anne adayı superrr Yazgulu24.......................6 Mayıs mayıs anne adayı superr ecce ............................... 6 Mayıs mayıs anne adayı superrr azade..............................6 Mayıs mayıs anne adyı superr ayyüzlü.........................5-6 Mayıs mayıs anne adyı superrr tweety8378......................7 Mayıs mayıs anne adyı superrr Ayşegülll ........................ 8 Mayıs mayıs anne adayı superr gülyüzlüm........................8 Mayıs mayıs anne adyı superrr Desen .............................. 9 Mayıs mayıs anne adyı superr gül melek...........................10 Mayıs mayıs anne adayı superr pembedüş..........................12 mayıs mayıs anne adyı superrr lara...............................14 Mayıs mayıs anne adyı superrr sabırsızım ..................... 14 Mayıs mayıs anne adyı superr nisa27.............................15 Mayıs mayıs anne adayı superr Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs mayıs anne adayı superr dileğimm ...................... 16 Mayıs mayıs anne adyı superr Lalezar........................ 16-17 Mayıs mayıs anne adayı superr dentnurse......................20 Mayıs mayıs anne adyı superr Nur85 .......................... 20 Mayıs mayıs anne adayı superrr