Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın kızlarrrrr, ya yazılı soruları hazırlamam lazım ama canım buraya gelmek istedi. kıymetinizi bilin 🙂

öğretmenim günaydın hoşgelmişsin...
canım sen hamile kaldığın ay yumurtladığını hissetmiş miydin....
ben her ay hissederdim ama bu ay hissetmedim....
acaba çörek otu karışımından olur mu....

olabilir tabii.. bal yiyebilsem bende o karisimi uygulamak istiyorum ama bal yiyemiyorum. Incir kürü denicem bende... zaman yakla$iyor...Insallah Müjdeli haberi verirsin bize...

günaydın kızlar hamiş meleqimiz nasılsın emine gelin yarın büyk gün ikimiz için canım herkese mrb

Günaydin canim... benim ha geldi ha gelecek.... bu ayda bitti 5 ayima giriyorum, sende belirtiler varmi??? ne hissediyorsun??

günaydın kızlar hamiş meleqimiz nasılsın emine gelin yarın büyk gün ikimiz için canım herkese mrb

günaydın canım, iyiyim çok şükür....bu sabah canım yumurtalı ekmek kızartması istedi 🙂 ve hiç midem bulanmadan pişirdim ve yedim çok mutluyum...
canımmm inşallahhhh reglleriniz gelmezzzz

Günaydiinnn... Yazilimiii... ben sana yardim edim.. 1.soru ismin ne?, 2. annenin adi ne??..... böyle sorlar sor bence 🙂))
ahhhhh ahh keşke öyle olsa 🙂

günaydın canımmm hoşbulduk.
canım hiç ovulasyon testi yapmamıştım. sadece 2 kez yumurtlama dönemine rastladı. ve çok şükür tutmuş. hiçbir şeyin takibini tutmamıştım. çünkü film çektirdim bu ay nasıl olsa olmaz demiştim.
belki de olabilir. aslında en doğru şey bir adet bitiminden diğer beklenen adete kadar gün aşırı ilişkide bulunmaktır.