oy cnm bnm yaaagünaydın canımmmm hoşgeldin naber gittin mi bugün dra
nasılda hatırlıyosun kızzz saoll cnm düşüncen için gitmedim gidicem tatlım yaageldiğimde yazarım inş yumuşlarım büyümüştürrdee mutlu dönerim cnm bnm inşş
oy cnm bnm yaaagünaydın canımmmm hoşgeldin naber gittin mi bugün dra
selam canım hoşgeldiiiiin nerelerdesiiiin kıssssssssslm kıslar nasılsınız
amaaaaaan günlük işler işte temizlik çamaşır bulaşık falan filan trt de rahimle ildili hastalıkları anlatıyor bide ona bakıyom sen neşer yapıyonheeee sorma tatlım ya bende okurken güldüm ok giren günaydın yazmış çıkmış galibaa diyoloğlara rastlayamadım peknasılsın şeker bayan ne iş görüyon bakiimm
hoşbulduk topiğin araştırmacısı nasılsınkuzuuuum hoşgeldiiin....
hoşbulduk eminecimmm nasılsın cnmm gününz yaklaşıyo sanırım hadi hayırlısıHerkeze Selammmm.. Hosgeldinizzz![]()

hoşbulduk cnmmmm bak dönünce mutlaka hemen bize yaz tamam mıı merakta bırakma inşş gelmez reglin tatlım bekliyoz haberleriniziiiiizgil ve nurcum hoşgeldiniz canım 😀
cnm bende ıyıyım oglusumda gaz problemı harıc cok ıyı sen nasılsın bulantılar baslamıs kısa zamanda gecer ınşgünaydın canımmmm hoşgeldin naber gittin mi bugün dra
günaydın canımmmmm hoşgeldin naber
slm canım hoşgeldin iyiyiz seni sormalı, o süt kokulu minik nasıl ayyyyyy yerim onu
cnm bende sızı ozluyorum ama bebış ızın vernıyo tatlım oglusumda bende ıyıyızaaaaaaaaaaaaaa yaz güneşiii tatlımm sen mi geldin yaa çok sevindim görüncee nasılsın cnm oğluşun nasılllll arada gelin yaa özlüyorum sizleriii
vallaha canım adet olcam diye hiç bi belirti yok ayaak agrım olurdu olmadı bu ay belirtiler var canım karnımın altıda gittikçe sertleşiyo ama bakalım hayrlısı gene bu ayda olmazsa devam çalışmalara allahtan ümit kesilmez
amannnn işte saydıkların aynındannamaaaaaan günlük işler işte temizlik çamaşır bulaşık falan filan trt de rahimle ildili hastalıkları anlatıyor bide ona bakıyom sen neşer yapıyon

bu ay öyle yapmayı düşünüyoruz ama çok yorucu...
bide ilişkiden sonra yataktan kalkmadığım için bütün akşamım gidiyor.....
zormuş vallahi...
bide adetime 10 gün kaldı bende hala hiç bir belirti yok....
önceden adete 10 gün kala kasık ağrım başlardı.....
hoşbulduk cnmmmm bak dönünce mutlaka hemen bize yaz tamam mıı merakta bırakma inşş gelmez reglin tatlım bekliyoz haberleriniziiii