Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kıslar nasılsınız
selam canım hoşgeldiiiiin nerelerdesiiiin kıssssssss
heeee sorma tatlım ya bende okurken güldüm ok giren günaydın yazmış çıkmış galibaa diyoloğlara rastlayamadım pek nasılsın şeker bayan ne iş görüyon bakiimm
amaaaaaan günlük işler işte temizlik çamaşır bulaşık falan filan trt de rahimle ildili hastalıkları anlatıyor bide ona bakıyom sen neşer yapıyon
kuzuuuum hoşgeldiiin....
hoşbulduk topiğin araştırmacısı nasılsın

günaydın canımmmm hoşgeldin naber gittin mi bugün dra

günaydın canımmmmm hoşgeldin naber

slm canım hoşgeldin iyiyiz seni sormalı, o süt kokulu minik nasıl ayyyyyy yerim onu
cnm bende ıyıyım oglusumda gaz problemı harıc cok ıyı sen nasılsın bulantılar baslamıs kısa zamanda gecer ınş
aaaaaaaaaaaaaa yaz güneşiii tatlımm sen mi geldin yaa çok sevindim görüncee nasılsın cnm oğluşun nasılllll arada gelin yaa özlüyorum sizleriii
cnm bende sızı ozluyorum ama bebış ızın vernıyo tatlım oglusumda bende ıyıyız

hadi insallah canim yaaa, benim bi hafta önceden basladi agrilar... ümidim 5 aya, olmassa zaten hazirana rutin doktor kontrolum var, ozaman doktorumla bi konuscam...

canım zor evet ama en azından yumurtlama döneminin 4 gün öncesi ve 4 gün sonrasını da kaçırmayın, diğer günler dinlenin tabi. canım ben 2. kerede yatakta 2 saate yakın sağa sola dönerek yattım ve sonra kalktım. kısmet canım olacağı varsa ne yaparsan yap hatta hiçbir şey yapma bebişin gelirrrrrr...
kendinde belirti arama reglinin geleceğine adapte ol hatta eşini de 2-3 gün kala regl olacağına alıştır. çünkü onlar bizden daha çok hevesli oluyorlar. olursa inşallah sürpriz olur.