ooooooooooooooooooo hissetmek ne kelime çok pis yaşadım ilk defa bu kadar farkında oldum daha şeffaf akıntım biteli 2 gün olacak reglimede 3 gün var düşün artık çok kasık ağrım oldu karnım sertleşti akıntım çok oldu lekelenmem oldu.......vb vb
ooooooooooooooooooo hissetmek ne kelime çok pis yaşadım ilk defa bu kadar farkında oldum daha şeffaf akıntım biteli 2 gün olacak reglimede 3 gün var düşün artık çok kasık ağrım oldu karnım sertleşti akıntım çok oldu lekelenmem oldu.......vb vb
aynen valla canım benim bugün son gün yarın reql günüm ama bakalım inş olmammmmmm insan bi belirti olsa bile acaba bebqim varmı hamilemiyim die duyguya kapılıyor
dediğin gibi adet olacakmışım gibi davranayım...
geçen ay eşim çok üzüldü...
meğer benden habersiz gün sayarmış...
adet günüme kadar....
ALLAHIM SEN YARDIM ET......
mayısta ilk anneler gününü kutlayacaksın canım.....
ahhhh kıyamam onaaa.... canım sabah doktorlar programında anlatıyordu. bebeği yüzüstü kucağına al, sırtına ılık havlu koy ama sıcak olmayacak. senin bir elini bebeğin karnında sıvazla yani hafifçe ovuştur. bağırsaklrına iyi gelir diye anlattılar. gaz olayı zor canım ama hemen her bebekte yaşanıyor, allah kolaylık versin gazmanımaaaa 🙂
ben de iyiyim çok şükür evde dinleniyorum, hiçbir şey yapmıyorum. evet hafif bulantılar başladı inşallah artmaz diye dua ediyorum. sağol canım amin
canım yaaaaa zaten bunca şeyi yaşadıktan sonra regl olursam kendimi en yakın köprüden aşağı atıcam kısssssss seninde regl sivilcelerin oluyordu çıktımı.......bak bende bu ay regl sivilcelerimde olmadı bunuda ilk defa yaşıyorum ayyyyyyyyyyyyy şimdi heyecan kusucam ayyyyyyyyyyyyyy
anladım canım inşallah rahatlarrrr...
inşallah canım çalışınca bulantı çok zor, evde olsam sorun değil ne yapayım. dinleniyorum canım inşallah bebeğim sağlıklı olarak bana tutunmuştur ve benimle kalır diye dua ediyorum. bu arada resimdeki kuzu senin oğluşun galibaaaa maşallah allahım nazarlardan saklasın
kısssssss ne çabuk unuttun hatta benim için araştırma yapmıştın ....hani hatırlasana reglime 14 gün vardı lekelenme yaşadım sen araştırıverdin o şekilde olupta hamile kalanlar var dedin kısssssssssssssssssssssssssssssssssss
zaten ufacık bi umudum var