adet tarihimiz senle aynı döneme denk geliyor....
bizde senin dediğin gibi yaptım...
gün aşırı bende ayaklarımı diktim...
yastık koymadım....
ama yinede çalışmaya devam ...
ben test yapmadığım için yumurtlama dönemim sonra da olabilir....
bide ben ilişkiden sonra yataktan kalkmıyorum...
sabah kalkıyorum onda da birazcık sperm akıyor...
sende de oluyor mu.....
yok cnm hic lekenmem felan olmadi benim adetime 11 gün var cnm ve hic adet olcak gibi belirtilerde yok hamis olcak gibi belirtilerde yok bakicam artik cnm okadar calisitm cnm ama bak nediycem gün asiri iliskilerim arada oldu fazla deil genelde geceye denk getirdik ama ayaklarimi diktim saaga sola yattim yan belimin altina yastik koydum mrsm öyle yapmis sende yap demisti harfi harfine uyguladim öyle iste cnm
bende reglimden sonra gün aşırı çalıştım ama bir kez 2 gün boş geçirdik olsun önemli değil yumurtlama günüm değildi zaten test yapmaya başladıktan sonra 1 gün arayla çalıştık koyu çıkınca o akşam çalıştık ertesi gün silikleşti çizgi o akşam çalışmadık ertesi sabah çalıştık ve bu günlere geldik iştee
ben reglimin 12 ve 13. günlerinde yaptım negatifti 14.günde 2.çizgi yani çıkması gereken sonradan beliren çizgi silikti 15.günü tekrar yaptım koyuydu ikiside aynıydı nerdeyse 16.günü tekrar yaptım biraz daha silikleşmişti sonra bir daha yapmadım ben...
bitanem anlaidm seni ama demek istedigim senin ikinci cizginmi silikti iki cizginmibal ilk olan cizgin asiri belli olursa ve diger olan cizginde ona yakin sekilde belli olursa yumurtlamissindir kesin ama ikisndede ayni siliklik varsa devamli ayni seyi yakaladiysan malasef deilsindir cnm ama insallah sen tutturmususndur canim dualarim ondan yana
çörek otu düzenimi bozmuştur diye korkuyorum...
kadınlar kulübü diye bir sitede çörek otu karışımı ile hamile kalan bir sürü bayan vardı...
bende onlardan ümitlendim....
pişman değilim yaptığıma ama nebileyim korkuyorum.....
bende reglimden sonra gün aşırı çalıştım ama bir kez 2 gün boş geçirdik olsun önemli değil yumurtlama günüm değildi zaten test yapmaya başladıktan sonra 1 gün arayla çalıştık koyu çıkınca o akşam çalıştık ertesi gün silikleşti çizgi o akşam çalışmadık ertesi sabah çalıştık ve bu günlere geldik iştee
çörek otu düzenimi bozmuştur diye korkuyorum...
kadınlar kulübü diye bir sitede çörek otu karışımı ile hamile kalan bir sürü bayan vardı...
bende onlardan ümitlendim....
pişman değilim yaptığıma ama nebileyim korkuyorum.....
ya acikcasi bisey diyimmi ben öyle her gördügümü yapmam valla sagdece bu ay incir yedim oda yeminel canimcektide yedim ne biliyim ya bisey bize vesile olcak ama nee kizlar dua edelim en yararli sey dua bizim icin