Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oluyor o canim bendede o sprmler zaten ölmüs olan rahme gitmemis olan sprmler gidenler gidiyor zaten cnm o gayet normal ona hic takma kafayi

bende reglimden sonra gün aşırı çalıştım ama bir kez 2 gün boş geçirdik olsun önemli değil yumurtlama günüm değildi zaten test yapmaya başladıktan sonra 1 gün arayla çalıştık koyu çıkınca o akşam çalıştık ertesi gün silikleşti çizgi o akşam çalışmadık ertesi sabah çalıştık ve bu günlere geldik iştee

bitanem anlaidm seni ama demek istedigim senin ikinci cizginmi silikti iki cizginmibal ilk olan cizgin asiri belli olursa ve diger olan cizginde ona yakin sekilde belli olursa yumurtlamissindir kesin ama ikisndede ayni siliklik varsa devamli ayni seyi yakaladiysan malasef deilsindir cnm ama insallah sen tutturmususndur canim dualarim ondan yana

oluyor o canim bendede o sprmler zaten ölmüs olan rahme gitmemis olan sprmler gidenler gidiyor zaten cnm o gayet normal ona hic takma kafayi

çörek otu düzenimi bozmuştur diye korkuyorum...
kadınlar kulübü diye bir sitede çörek otu karışımı ile hamile kalan bir sürü bayan vardı...
bende onlardan ümitlendim....
pişman değilim yaptığıma ama nebileyim korkuyorum.....

cadi seni 😀 hakkinda hayirlisi hepimizin ins cnm ne yapicaz bu ayda olmasa diger aya artik calismaktan pes etmiycez:meri:

ya acikcasi bisey diyimmi ben öyle her gördügümü yapmam valla sagdece bu ay incir yedim oda yeminel canimcektide yedim ne biliyim ya bisey bize vesile olcak ama nee kizlar dua edelim en yararli sey dua bizim icin