Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

maşallah canım....
çalışan kazanır işte...
ben de adetim bittikten sonra gün aşırı yaptık belkide benimkide tutmuştur kim bilir...
kimbilir canim belkide biz bu ay cok asiri calistik 1 gün durduk birgün yaptik adetim bittikten sonra hep böyle devam etti düsün artik esim diyorki yahu bende yorulmaya basladim diyor ins bu ay hamisimdirde ikimizde dinleniriz az 😀

bilmiyorumki hayatim kesinede baglamak istemiyorum ama düsünsene 2 gün üst üste iki cizgiyi yakaladim acaba diyorum hamisimde ondanmi cikiyor diyorum sonra kendine gel diyorum hemen ümitlenme kirmizi karti yen yine aglan diyorum ve bekliyorum canim 🙁

caaanım sen o iki çizgiyi yumurtladığın için gördün...
ovülasyon testlerinin hamileleik göstergesi olduğunu düşünmüyorum...
normalde yumurtlama günlerin hangi tarihler arası idi.....

bilmiyorumki hayatim kesinede baglamak istemiyorum ama düsünsene 2 gün üst üste iki cizgiyi yakaladim acaba diyorum hamisimde ondanmi cikiyor diyorum sonra kendine gel diyorum hemen ümitlenme kirmizi karti yen yine aglan diyorum ve bekliyorum canim 🙁

canım sen kaçıncı günlerinde yakaladın çift çizgiyi? tamam işte yumurtlama olduğu için yakalamışsındr hamilelik hemen olmazki şuan çok erken.benimde ilk yakaladığımda silik çıktı 2.yaptığımda koyuydu 3.yaptığımdada biraz silikti hayırlısı bakalım... tutarmı tutmazmııı :meri:

canım sen kaçıncı günlerinde yakaladın çift çizgiyi? tamam işte yumurtlama olduğu için yakalamışsındr hamilelik hemen olmazki şuan çok erken.benimde ilk yakaladığımda silik çıktı 2.yaptığımda koyuydu 3.yaptığımdada biraz silikti hayırlısı bakalım... tutarmı tutmazmııı :meri:
canim benim normelde hesaplamama göre ayin 21 23 25 yumurtlama günlerimdi ama aksine 26 sinda bide bugün oldu ve ben ilk yapmamda gayet net iki cizgiyi yakaladim ikincisindede öyle oldu canim insallah tutar canim seninkilerin ilk yakaladiginda ikisimi silikti yoksa tek cizgisimi silikti

kuzucuğum sen de kesin hamiş kalırsın....
ne güzel yaaaa
çok imrendim şimdi....
pekiii sende yumurtlama belirtileri oldu mu....

sen kesin tuturmuşsundur merak etme..
bide gün aşırı sürekli yapmışsın....
benim eşimde aynını söylüyor...
oda yoruldu tabi....
ama ben senden eminim umuttum şimdi adet tarihin ne zamandı....
lekelenme filan oldu mu sende...
ben de hiç bişey yok....
yok cnm hic lekenmem felan olmadi benim adetime 11 gün var cnm ve hic adet olcak gibi belirtilerde yok hamis olcak gibi belirtilerde yok bakicam artik cnm okadar calisitm cnm ama bak nediycem gün asiri iliskilerim arada oldu fazla deil genelde geceye denk getirdik ama ayaklarimi diktim saaga sola yattim yan belimin altina yastik koydum mrsm öyle yapmis sende yap demisti harfi harfine uyguladim öyle iste cnm

canim benim normelde hesaplamama göre ayin 21 23 25 yumurtlama günlerimdi ama aksine 26 sinda bide bugün oldu ve ben ilk yapmamda gayet net iki cizgiyi yakaladim ikincisindede öyle oldu canim insallah tutar canim seninkilerin ilk yakaladiginda ikisimi silikti yoksa tek cizgisimi silikti

ben reglimin 12 ve 13. günlerinde yaptım negatifti 14.günde 2.çizgi yani çıkması gereken sonradan beliren çizgi silikti 15.günü tekrar yaptım koyuydu ikiside aynıydı nerdeyse 16.günü tekrar yaptım biraz daha silikleşmişti sonra bir daha yapmadım ben...

yok cnm hic lekenmem felan olmadi benim adetime 11 gün var cnm ve hic adet olcak gibi belirtilerde yok hamis olcak gibi belirtilerde yok bakicam artik cnm okadar calisitm cnm ama bak nediycem gün asiri iliskilerim arada oldu fazla deil genelde geceye denk getirdik ama ayaklarimi diktim saaga sola yattim yan belimin altina yastik koydum mrsm öyle yapmis sende yap demisti harfi harfine uyguladim öyle iste cnm

adet tarihimiz senle aynı döneme denk geliyor....
bizde senin dediğin gibi yaptım...
gün aşırı bende ayaklarımı diktim...
yastık koymadım....
ama yinede çalışmaya devam ...
ben test yapmadığım için yumurtlama dönemim sonra da olabilir....
bide ben ilişkiden sonra yataktan kalkmıyorum...
sabah kalkıyorum onda da birazcık sperm akıyor...
sende de oluyor mu.....

Geri