hic kimseyle takilmadim herkesi seviyorum ben sorunlari olan gayet ortada canim benim 🙂 allah yardimcin olsun allah seni islah etsin senin cahilligine vuruyorum hadi bakalim kendine iyi bak özelden nasilsin iyimisin galiba görmedin yazdigimi demekte sucsa sorunlu olunuyorsa kesinlikle daha muhattabim deilsindir hadi allaha emanet ol 🙂canım benim senin sorunlarınmı var herkese takılıyorsun ? özelden mesaj atıp sen bana niye cevap vermedin diye tatlı sert konuşmayı kapris yapmayı biliyorsun , cevap veriyorum beğenmiyorsun.. bir şey anlatmaya çalışıyorum dövseydin bilmem ne yapsaydın diye karşılık veriyorsun ? Sorduğun sorular karşısında dinlemeyi bileceksin.Zamanla öğrenmeyide...
hadi allaha emanet olun kizlar buranin huzuru kacti ben zaten namaz kilmaya kalkicaktim kalkiyim hoscakalin 🙂 sevin sevilin
hic kimseyle takilmadim herkesi seviyorum ben sorunlari olan gayet ortada canim benim 🙂 allah yardimcin olsun allah seni islah etsin senin cahilligine vuruyorum hadi bakalim kendine iyi bak özelden nasilsin iyimisin galiba görmedin yazdigimi demekte sucsa sorunlu olunuyorsa kesinlikle daha muhattabim deilsindir hadi allaha emanet ol 🙂
desencim canım benim az önce dedin ya yumurta 24 saat içinde çatlamak üzeredir die en çok 24 saat içide değilmi? Kişiye göre değişiyor çatlama zamanı? Birde yumurta çatladıktan sonra ne kadar zaman içerisinde ilişkiye girilmeli?
gülyüzlü yeter ama !!!!!!!!!!
Terbiyesizliğe giriyor yazdıkların bu şekilde devam edip bizleride huzursuz etmeye hakkın yok !!!!!!!!!!
en çok muydu , aman ne biliym doğrudur 🙂 ben çatlayacam valla artıkkk, ilk çocukta ne yumurta biliodum ne çatlama , ilk denemede olmuştu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?