Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

desencim canım benim az önce dedin ya yumurta 24 saat içinde çatlamak üzeredir die en çok 24 saat içide değilmi? kişiye göre değişiyor çatlama zamanı? birde yumurta çatladıktan sonra ne kadar zaman içerisinde ilişkiye girilmeli?

canım benim senin sorunlarınmı var herkese takılıyorsun ? özelden mesaj atıp sen bana niye cevap vermedin diye tatlı sert konuşmayı kapris yapmayı biliyorsun , cevap veriyorum beğenmiyorsun.. bir şey anlatmaya çalışıyorum dövseydin bilmem ne yapsaydın diye karşılık veriyorsun ? Sorduğun sorular karşısında dinlemeyi bileceksin.Zamanla öğrenmeyide...
hic kimseyle takilmadim herkesi seviyorum ben sorunlari olan gayet ortada canim benim 🙂 allah yardimcin olsun allah seni islah etsin senin cahilligine vuruyorum hadi bakalim kendine iyi bak özelden nasilsin iyimisin galiba görmedin yazdigimi demekte sucsa sorunlu olunuyorsa kesinlikle daha muhattabim deilsindir hadi allaha emanet ol 🙂 :noel baba:

hic kimseyle takilmadim herkesi seviyorum ben sorunlari olan gayet ortada canim benim 🙂 allah yardimcin olsun allah seni islah etsin senin cahilligine vuruyorum hadi bakalim kendine iyi bak özelden nasilsin iyimisin galiba görmedin yazdigimi demekte sucsa sorunlu olunuyorsa kesinlikle daha muhattabim deilsindir hadi allaha emanet ol 🙂 :noel baba:

gülyüzlü yeter ama !!!!!!!!!!
Terbiyesizliğe giriyor yazdıkların bu şekilde devam edip bizleride huzursuz etmeye hakkın yok !!!!!!!!!!

desencim canım benim az önce dedin ya yumurta 24 saat içinde çatlamak üzeredir die en çok 24 saat içide değilmi? Kişiye göre değişiyor çatlama zamanı? Birde yumurta çatladıktan sonra ne kadar zaman içerisinde ilişkiye girilmeli?

en çok muydu , aman ne biliym doğrudur 🙂 ben çatlayacam valla artıkkk, ilk çocukta ne yumurta biliodum ne çatlama , ilk denemede olmuştu yaa

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
aslıgökçe ...................... 27 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end -->

gülyüzlü yeter ama !!!!!!!!!!
Terbiyesizliğe giriyor yazdıkların bu şekilde devam edip bizleride huzursuz etmeye hakkın yok !!!!!!!!!!

canlar yaa bi ara girdim ama bağlantıda sorun olunca çıktım.
yazılanları okudum da, şoktayım!

yaa burda hepimiz ortak amaç için, birbirimize manevi olarak destek olmak için burda bi aradayız. abartmaya gerek yok.

tweetynin iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştığına eminim. terbiyesizleşmeye gerek yok!

hanımmlaaar lüüütfeeen bizlere hiç yakışmayan şeyler yazıyoruz....
bakın 1 hafta 10 gün sonra belkide hamile olduğumuzu öğreneceğiz...
anneler günümüzü kutlayacağız..
mutlu olalım..
güzel şeyler düşünelim....
bebişlerimizden konuşalım...
tatlı tatlı kelimeler dökelim birbirimize...
hep sevelim...
sevgiden daha güzel ne var öyle değil mi.....

Geri