Herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
hoşgeldin canımm iyi akşamlar nasılsın
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
aaa ne güzel şimdiden tebrikler, kardeşinin yolu açık olsun inşallahhhh.
zaten elimden geldiğince strese girmemeye çalışıyorum.eşim biraz gitmek istemiyo.o beni sinir ediyor.oda eninde sonunda gidecek yani.aaa ne güzel şimdiden tebrikler, kardeşinin yolu açık olsun inşallahhhh.
oooo az kalmış canım hadi hayırlısı inşallah. amin inş. canım.
aaaa gerçekten mi allah ne kadar büyükkkkkk ! gerçekten ben de sevindim, allah tamamına erdirsin. amin canım, inşallah seninle ilgili herşey çok güzel gelişir, sakın stresli gitme oraya.
Sağol cnm, bugün çok yoğundu resmen kafam şişti, başım ağrımaya başladı. eve gidince sabit bir noktaya uzunca bir süre bakmak istiyorum🙂,sen nasılsın, bebiş nasıl?üzüyor mu bakim anneyi?
evet gülüm yaaaaaa çok şükrediyorum halime eşim diyebet hastası hep dua ediyorum ona birşey olmasın diye geçen sene bu zamanlarda bursada ü.site hastanesindedikbu dünyada neden mahrum kalırsak sonsuz yaşama geçtiğimizde sahip olacakmışız, olmazsada olmaz napalım Allah'ım daha beter şeylerle sınamasın inşallah.
iyi akşamlarrr...
Sana da cnm, sanırım daha önce seninle konuşmamıştık...
amin canım çok saol.
Sevindim iyi olmana , zor o bulantı işi ya inş artmaz...hımmm yoğunluk zor tabi yaaa, bence duş al... su gerçekten rahatlatıyor.
ben iyiyim canım çok şükür, arasıra bulantı var gibi ama az umarım çoğalmazzzz
zaten elimden geldiğince strese girmemeye çalışıyorum.eşim biraz gitmek istemiyo.o beni sinir ediyor.oda eninde sonunda gidecek yani.
senin durumun nasıl,düzeldin mi.mercimek nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?