Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım herşey yolunda gider.
gitmekle alakalı sorun yokta,sprem tahlili deyince adama birşeyler oluyor.hayırlısı.gerçi buara işleri aşırı yoğun.onun streside varda.inşallah 1 pürüz çıkmaz.

canım aslında kızıyoruz falan ama erkekler bizim gibi değil bu konuyu tamamen erkeklik meselesi haline getiriyorlar, sana karşı suçluluk ya da eksiklik hissedebilir. çünkü geçen ay eşime ben de sperm testi yapan klinik araştırdığımı söylemiştim hakikaten bozuldu...ama sen onu güzelce idare et, ona güzelce anlat. herşey senin elinde dikkatli ol canım... allah yardımcınız olsun dualarım sizinle inşallahhhh çok güzel olacakkkk

İzgil geri sayım başladı var mı değişiklik, nasıl hissediyorsun?
gebelik belirtilerim regl belirtilerimden daha fazla hhheehhheee bekliyoz kuşum bugünde bitti sayılır şafak 2 ayyyyyyyyyyyyyyyy
regl olacağım zaman sivilcelenirdim bu ay ay parçası gibi oldum rahimimin aşağı indipini hissederdim oda yok göğüslerim şişerdi oda yok sadece uçlarında acıma var
ayyyyyyyyy bütün bunlardan sonra regl olursam beni ölmüş bilin heeeee kesin kendimi en yakın köprüden atarım bak

Ranagül konuya dahil oluyorum ama bu testi yaptırmış bir çift olarak bi kaç söylemek isterim
Gerçekten de ortam çok önemli, kendisini rahat hissedeceği bir yer bulmaya çalışın ve tabi güvenilir olması da gerekir. Eşimin sonuçları kötü çıktı.Herşeyin sonu değil diye düşünüp umudumuzu yitirmiyoruz. Sonuçta bu sayıyı belirleyen biz değiliz. İnananlar için sınavlar çeşitlidir.İnşallah sonuçlarınız güzel çıkar, anne baba olunacaksa iki kişinin de taşın altına elini koyup üzerine düşeni yapması gerekiyor. Sanırım sen ona sonuç kötü bile çıksa herşeyin sonu olmadığını belli edersen daha rahat olacaktır. Bu arada stres de sonuç üzerine olumsuz etkili cnm. Erkekler biraz da çocuk gibiler, hele türk erkeği olunca biraz da egoları yüksek oluyor. Bu sayının erkeklikle ilgisi var gibi düşünüyorlar galiba.Allah yardımcınız olsun, inş sonuçlarınız güzel çıkar...

hadi canlar izgil kaçar
nurcuğum inşallah güzel sonuçlarla dönersin
aslı gökçe yarınki kutlamalar için hazırız ona göre heeee
tatlı cadım bugün yoktun eeeeee tabii kocişinle tanışma yıl dönümün kutlamalardasınız şimdi siz
hadi güzeller size bol muhabbetler öpüyorum hepinizi

Geri