evet gülüm yaaaaaa çok şükrediyorum halime eşim diyebet hastası hep dua ediyorum ona birşey olmasın diye geçen sene bu zamanlarda bursada ü.site hastanesindedik
Rabbim o günleri tekrar yaşatmasın
slm kızlar
slm kızlar
inşallah canım herşey yolunda gider.sen rahat ol canım... ay bu eşlerrrrrr bebek istemeye gelince isterler bir gramda yardım etmezler. canım hiç töleranslı davranma, baba olmak istiyorsa bunlara katlanacak... bizler nelere katlanıyoruz. hiç sinir olma tavrını direk koy. tabiki gidecek başka yolu mu var? canım bunları sıkıntı yapma çünkü randevu almanız bile büyük bir olay. bundan sonrasına mutlaka eşlik edecektir ama erkekler bizlere göre daha hassas. sen tatlı dilinle onu idare edersin canım.
iyiyim çok şükür canım şimdilik...evde dinleniyorum inşallah herşey yolunda gider diye dua ediyorum.
aslen ç.kale sağol canım umarım geçer hemşire oldum iyice kocişe iğne yapa yapageçmiş olsun, bursada hastanedeydik dedin aslında nerdesiniz?
inşallah canım herşey yolunda gider.
gitmekle alakalı sorun yokta,sprem tahlili deyince adama birşeyler oluyor.hayırlısı.gerçi buara işleri aşırı yoğun.onun streside varda.inşallah 1 pürüz çıkmaz.