sen rahat ol canım... ay bu eşlerrrrrr bebek istemeye gelince isterler bir gramda yardım etmezler. canım hiç töleranslı davranma, baba olmak istiyorsa bunlara katlanacak... bizler nelere katlanıyoruz. hiç sinir olma tavrını direk koy. tabiki gidecek başka yolu mu var? canım bunları sıkıntı yapma çünkü randevu almanız bile büyük bir olay. bundan sonrasına mutlaka eşlik edecektir ama erkekler bizlere göre daha hassas. sen tatlı dilinle onu idare edersin canım.
iyiyim çok şükür canım şimdilik...evde dinleniyorum inşallah herşey yolunda gider diye dua ediyorum.
k.bakma canım,sorun oluştu cevap gecikti.tekrar yazmak zorunda kaldım.
inşallah canım herşey yolunda gider.
gitmekte sorun yokta.sperm tahlili deyince bizimkine 1 hallaer oluyor.eninde sonunda giderde.onada 1şey diyemiyorum buara işleri aşırı yoğun.hayırlısı bakalım.dualarında unutma.
gebelik belirtilerim regl belirtilerimden daha fazla hhheehhheee bekliyoz kuşum bugünde bitti sayılır şafak 2 ayyyyyyyyyyyyyyyy
regl olacağım zaman sivilcelenirdim bu ay ay parçası gibi oldum rahimimin aşağı indipini hissederdim oda yok göğüslerim şişerdi oda yok sadece uçlarında acıma var
ayyyyyyyyy bütün bunlardan sonra regl olursam beni ölmüş bilin heeeee kesin kendimi en yakın köprüden atarım bak
hadi canlar izgil kaçar
nurcuğum inşallah güzel sonuçlarla dönersin
aslı gökçe yarınki kutlamalar için hazırız ona göre heeee
tatlı cadım bugün yoktun eeeeee tabii kocişinle tanışma yıl dönümün kutlamalardasınız şimdi siz
hadi güzeller size bol muhabbetler öpüyorum hepinizi
canım aslında kızıyoruz falan ama erkekler bizim gibi değil bu konuyu tamamen erkeklik meselesi haline getiriyorlar, sana karşı suçluluk ya da eksiklik hissedebilir. çünkü geçen ay eşime ben de sperm testi yapan klinik araştırdığımı söylemiştim hakikaten bozuldu...ama sen onu güzelce idare et, ona güzelce anlat. herşey senin elinde dikkatli ol canım... allah yardımcınız olsun dualarım sizinle inşallahhhh çok güzel olacakkkk
benim eşim hep diyordu belki sorun bendedir sperm testi yapalım diye.ben bekletiyordum onu.benim herşey bitince sıra ona geldi ama yapmakta biraz çekindi.hastanede numune veremem falan demeye başladı.aslında çok normal.onlar bizim kadar sık doktora gitmiyorlar.biz adet düzensizliğinden tutun herşey için gitmek zorunda kalıyoruz.onların pek başlarına gelmiyor öyle şeyler