Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

1.gün 36,2
2.gün 36,3
3.gün ---
4.gün 36.2
5.gün 36,1
6.gün 36,2
7.gün 36,4
8.gün 36,2
9. gün 36,2 *
10.gün 36,3 *
11.gün 36,1
12.gün 36,3 *
13.gün 36,1 *
14.gün 36,5
15.gün 36,6
16.gün 36,5
17.gün 36,6
18.gün 36,6
19.gün ---
20.gün 36,8
21.gün ---
22.gün ---
23.gün 36,8
24.gün ---
25.gün 36,7
26.gün 36,3 regl oldum.

kızlar merhaba, geçen ay ölçtüğüm ateş değerlerim bunlar. hangi gün yumurtlama gerçekleşmiş yorum yapacak arkadaşları bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

canlarım hepinize birden cevap vereyim.
2 defa sperm tahlili yaptırdı ilkinde hiç 1 problem çıkmadı.tekrar yaptırdığımızda(ankarad 1 tüp bebek merkezinde) sperm sayısında problem olmadığı halde sprm yapısında problem çıktı.3.kez yaptırmak onu ürkütüyor galiba.bunu dile getirmiyor ama.hangi doktora gittiysek farklı yorumladı.daha çok canı sıkıldı.
yaptırmaktan korktuğu yokta.kendinde problem çıkması korkusu daha ağır basıyor belki.çünkü bana çok yüklenidi.sorun sende diye.bendede sorun var diye dile getiremiyor.
hayırlısı olsun.babası baskı yaptığı için gitmesi konusunda.eninde sonunda gider.mücadele vermediği müddetçede bundan sonra tek başıma yapabileceğim 1 şey yo gaiba.
sizler dualarınızda unutmayın lütfen.

japonica ben geçen yorum yapmıştım bu liste için kaçırmışsın sanırım 🙂
canım 14. gün yumurtlama olmuş görünüyor ama diğer regline kadar ateşin yüksek gidiyor belki de geç döllenme oluyor. ama regl gününde sıcaklığın düşmesi gerekirdi onu anlayamadım

canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindimmmm inşallah sonuna kadar herşey çok güzel gelişir. ikili test miydi? bu arada kaç haftalık oldun canım
sağol cnm inşallah seninde öyle olur valla ikili test diye bişey demedi sadece taflile gelirsin salı günğ hastaneye dedi bütün kan değerlerime bakıldı bide idrar tahlili yapıldı eşimde sonuçları almaya gitti iyi normal demiş dr 10 gün sonra kontrolüm var işte 10+2 haftalık olduk cnm senin nekadaroldu
ooooooooo maşallah maşallah gülüm Rabbim nazarlardan korusun ikinizide
amin cnm Allah sizlerede nasip etsin inşallah