Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım içmeye karar verdim.bu arada 2 arkadaşta mantar vardı.kükürtlü bi sabun var onu kullandılar geçirdi

Canım benim kaşıntım falan yok, dışta da fazla bi şey yok, daha çok içte sorun var...

canım sen nasıl tedavı goruyonda başarısız oldun

Hem ağızdan ilaç aldım hem vajinal kullandım, kontrolde devam ettiği için yeni bir vajinal ilaç yazdı onu da kullandım sonuç hüsran...

geçmiş olsun cnm yaa.belirtisi yemediğin halde kilo lamandı herlad ordan anladın sanırım inşş atlatırsın bu sorunudaaa
bi de kahvaltı ediyodum mesela normal..işte bir dilim ekmek beyaz pennir domates mesela..saat 12 de elim ayağım titremeye soğuk ter dökmeye ve çarpıntı olmaya başlıyodu..bigün kendim ölçtüm 65 çıktı şekerim..tabi 75in altına düşmemesi lazım..ordan anladım..şimdi işte 1 yılda 20 kilo verdim..daha iyiyim..30 kilo almıştım..10 kilo fazlam kaldı..bu hastalıktan alıp veremediğim bir 10 kilo..

inşallah duzelır canımm meryemm şımdı doktora gıdınce bana altan bakar kesın bebek varsa zarar olurmu sence

kilo verme de şöyle..sadece yürüyüş..haftada 4 gün 45 dakika tempolu..yoksa diyet falan yok..zaten çok yemem ben..tek fark artık 6-7 öğün yiyorum..aralarda meyva yiyorum yoksa düşüyo şekerim..insülinim çok yüksek kanda..sürekli düşürüyo şekeri..kandaki yüksek insülin de bebeğin rahme tutunmasını egelliyo..

onuda verir rahatlarsın inş cnm yaa gerçekten hayatta sağlık en öenmli şey ilk öncelik o yanii.geriside gelir Rabbimin ziniylee tekrardan çok geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun cnm..
Aslına bakarsan ben de kilo aldım ama biraz yeme alışkanlığıma birazda metabolizmamın yavaşlamasına bağlamıştım, İnsülin direncim eksik kalmıştı bak o da olursa daha bi süper olurum...

ya ben bi de et yemem pasta yemem şekerli şeyleri sevmem kola içmem yağlı yiyemem milletin oo bayıldığı cipslerin falan tadını bilmem..balık sebze meyve ve baklagille beslenirim..buna rağmen 30 kilo aldım