Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

candida basit bir mantar..iyileşmemesi için bir sebep yok zolax'ın kaçlığını içtin??

Zolax 150
Aslında kültür yapmadı ama genelde candida vardır ya ben öyle düşünüyorum, daha önce de oldum mantar ama tek doz flukanla düzeliyordu, bu kadar ilaca rağmen geçmemesi kafamı karıştırıyor

Zolax 150
Aslında kültür yapmadı ama genelde candida vardır ya ben öyle düşünüyorum, daha önce de oldum mantar ama tek doz flukanla düzeliyordu, bu kadar ilaca rağmen geçmemesi kafamı karıştırıyor
aslında kültür önemli biliyosun..150 lik zolaxın basit birşey olsa yetmesi lazımdı..bir kültür yaptırsana güzelim..doktorunu yiyim senin aldığı eğitimi de...nerde okumuş allah allah yaaa kültürsüz mantar tedavisi mi olur..mantar mı bi de tabii o var..sen bekleme kültür yaptır ancak birkaç gün ilaçlarını kullanmayı bırakman lazım..daha önündekinin ne olduğunu bilmiyo..anlamak için bişi yapmıyo..şekerden dem vuruyo..sen bi önündekine bak..olmzsa yan problemleri araştırırsın..gelip ben çözücem senin problemini ha:meri:

yns yasmn cnm hoşgeldin nasılsın cnm bebişte iidir inşş
yaa sana preseedi sorcam gerçi selzehle epey ayrıntışı konuştum ama bide senden yorum aliim tatlım tam olarak khangi gün kulandın ovulasyon testiylemi kullnamıştın bşde mantar falan yapabilir die duydum sende oldumu öle bişiii biraz anlatırsan çok sevinirim cnm
hoşbuldum cnm iyiyiz çok şükür bebişde iyi.cnm ben 11.gün başladım kullanmaya ovulasyon testini kullanmayı pek beceremedim sonra 13. gün ve 15. gün kullanbildim sonra eşim hastalandı ara vermek zorunda kaldık 20.günü denemiştik bide ama presedsiz kulandım ogün.yok cnm mantar falan olmadı benim 20. günlerde falan sadece çok şiddetli kasık ağrım olmuştu hasta olucam sanmıştım meğer o yumurtlamaymış ondan benimde geç döllenme oldu zaten inşallah senden de hayırlı güzel haberler alırız cnm

tatlım işte şeker yüklemesi yapılması gerekiyor..başka türlü anlaşılmaz..belirti var mıydı..aç kaldığında halsizlik çarpıntı ellerde titreme falan??

cancan ben eskiden yemek yemezdim 3 gün aç kalırdım umurumda olmazdı.çok yemek seçerdim.istediğim yemek olunca da iyice yerdim.ama artık büyüdükçe değişmeye başladı.acıkınca böyle bütün gücüm çekilmeye başlıyordu.ellerim ayaklarım falan titriyordu..troid normal çıktı bende.hamilelikte şeker yüklemesi yapılıyor zaten de mi?

tatlım 35-37 den sonra yumurta kalitesi düşüyor..elini biraz çabuk tut..imkan varsa tüp bebeğe gir hemen beklemeyin..bak ben gerçi elde olmayan sebeplerden ama geç kaldım uğraşıyorum şimdi..sen benden 4 yaş küçüksün daha avantajlısın..elinden geldiğince hızlı olmaya çalış..

Sorma ya zaten 35 yaş sendromuna girdim, yer yerde 35 den sonra doğurganlık azalıyoru gördükçe canım sıkılıyo...
Yeni yasada 35 den sonra 2 embriyo transferine izin veriyorlar ya o yüzden 35 i doldurayım diyorum, o arada da hiç bi şey yapmayacağım, aşılamada çok yıprandım, başka üzücü olaylarda yaşadım kendimi toplamak istiyorum, mememde kist ortaya çıktı o yüzden biraz hormon almayayım diyorum..

hoşbuldum cnm iyiyiz çok şükür bebişde iyi.cnm ben 11.gün başladım kullanmaya ovulasyon testini kullanmayı pek beceremedim sonra 13. gün ve 15. gün kullanbildim sonra eşim hastalandı ara vermek zorunda kaldık 20.günü denemiştik bide ama presedsiz kulandım ogün.yok cnm mantar falan olmadı benim 20. günlerde falan sadece çok şiddetli kasık ağrım olmuştu hasta olucam sanmıştım meğer o yumurtlamaymış ondan benimde geç döllenme oldu zaten inşallah senden de hayırlı güzel haberler alırız cnm
çok teşekkür ederim cnm aslında herşeyden öte kısmet bu işler bak seninde geç döllenme oldu sonuçta nezman tutucağını Rabim biliyo inşş bendem zamanım gelmiştir bende bu güzel haberleri veririm size.bugün 13.günüm cnm dün ovulasyonda çift çizgiydi ama diğeri kadar koyulaşmamıştı henüz yine denicem inşş herşey yolunda gider ve döllenir.bebişinin ve senin de ii olmanıza çok sevindim Allah tamamına erdirsin sorunsuz gebelik geçirmeni nasip etsin kaç haftalık oldunuz şimdi cnm

cancan ben eskiden yemek yemezdim 3 gün aç kalırdım umurumda olmazdı.çok yemek seçerdim.istediğim yemek olunca da iyice yerdim.ama artık büyüdükçe değişmeye başladı.acıkınca böyle bütün gücüm çekilmeye başlıyordu.ellerim ayaklarım falan titriyordu..troid normal çıktı bende.hamilelikte şeker yüklemesi yapılıyor zaten de mi?
meryemmmm nasılsın canım?okudum gecengun yazını gecmıs olsun allahım bebısını korusun yorma kendını canım...

Geri