ne guzel senın gıbı guclu bır hatun bunun altından kalkar ben bılıyorum canım bu rahatsızlık gecer sen kendını rahat tuttuktan sonra.....tesekkur ederım valla tek takıntımdı bu ders oh dedım ınsallah fınallerde de gecerım🙂süpersın valla bebısının nekadar azımlı ve basarılı bır annesı olcakkkk
valla asıl ben hamile kalabilirsem..bunca soruna rağmen bana tutunup doğabildiği için bebişim başarılı ve azimli olacak diye düşünüyorum
finalleri de geçersin merak etme..evdesin artık rahat rahat çalışırsın..
şehnazzzzzzzzzzzzzzz
dünki koyuluğa göre bugün çok silik çıktı cnm sence çatlama olmuşmudurrr ama yinede ikinci çizgi var sadece düne göre çok silik inşş olmuştur yaa
ben de naapim işte..panik ataklarımı defediyorum artık çok mutluyum..ama gün içindeki artmış endişe hali devam..onu da iyi şeyler düşünerek azaltmaya çalışıyorum çok çabalıyorum canım🙂
sınavların için seni tebrik ederim..benim de önümüzdeki ocakta doktora tez sınavım var ödüm kopuyo..sonra da doçentliğe giricem..yani bir an evvel bebişimin gelmesi lazım çok işim varbütün bunları ondan destek alarak yapmak istiyorum hehehehehee
teşekkür ederim canım özledik seni.yormuyorum ama işler bekliyor.çamaşırlar pazar gününden beri makinada.eşim gelince çıkar da asayım diyecem adamcağız da yoruluyor bütün gün diye olsun ben asarım yarın diyorum.bütün işler öyle beni bekliyor.yapmıyorum onlar da birikiyor
şehnazzzzzzzzzzzzzzz
dünki koyuluğa göre bugün çok silik çıktı cnm sence çatlama olmuşmudurrr ama yinede ikinci çizgi var sadece düne göre çok silik inşş olmuştur yaa