kuzularım hani bu konu kapanmıştı.... günümüz ne güzel başlamıştı... neden bu olayı tekrar gündeme getirelimki.... bebişlerimizden bahsedelim... bebişlerimiz için yaptığımız hazırlıklarımızdan bahsedelim.... güzel konuşalım herşey güzel olsun...
kuzularım hani bu konu kapanmıştı.... günümüz ne güzel başlamıştı... neden bu olayı tekrar gündeme getirelimki.... bebişlerimizden bahsedelim... bebişlerimiz için yaptığımız hazırlıklarımızdan bahsedelim.... güzel konuşalım herşey güzel olsun...
hehehehehe bende gülben ergene sinir olmustum, sen ona sinir oluyorsun ben napimmm, ablam 3.ye hamile, yigenim 2.ye hamile, sinif arkadasim 24 yasinda 3.ye hamile, yakin arkadasim 1.ye hamile, onun ablasi 3uncuyu dogurdu 25 yasinda.... daha varmi hatirlamiyorum... hepsinin icinde bi ben varim sap...yasimda 24 gidiyor
onlar torun severken ben cocuk büyütürüm artik
ben o incir suyundan 2 ay içtim içim kıyıldı midem bulandı ama dayandım... sonuç negatif....... çörek otu karışımı kullandım bu ay bakalım... oda içimi baydı.....
Cok sükür canim.Bugün cok iyiyiz.Mutluyuz.Asligökceyle birlikte sevindik kutlamamizi yaptik🙂Sen üzülme canim.Allahin izniyle hamilesin ve öylede kalacaksin.Icini ferah tut.
hehehehehe bende gülben ergene sinir olmustum, sen ona sinir oluyorsun ben napimmm, ablam 3.ye hamile, yigenim 2.ye hamile, sinif arkadasim 24 yasinda 3.ye hamile, yakin arkadasim 1.ye hamile, onun ablasi 3uncuyu dogurdu 25 yasinda.... daha varmi hatirlamiyorum... hepsinin icinde bi ben varim sap...yasimda 24 gidiyor
onlar torun severken ben cocuk büyütürüm artik
oy canııım sende haklısın..... evet gülbene de gıcık olmuştum bir çırpıda 2 tane doğuruverdi... ama senin durumunda zormuş ama olsun.. bizede gelecek sıra...