Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya arkadaşlar bazı şeyler yüzyüze olmadığımız için yazmak istediğimizden farklı algılanabiliyor..ama bazı arkadaşlar da yanlış anlamaya müsait..sohbet etmek isteyen bu niyette olan zaten sorun çıkarmıyor..herkesin diğerlerinden kendisine daha yakın hissettiği insanlar olabilir..günlük hayatımızda da öyle değil mi..bunda bozulacak birşey yok ki..
mesela ben bu DESEN arkadaşımızdan hiç hoşlanmıyorum..ve bak açık açık söylüyorum..🙂
Yaa bazi insanlar böyle yaparak dikkat cekmeye calisiyorlar gibi geliyor bana.Aman senide desen duymasin,yine karisir ortalik.)

evet dün onca yazdıklarından sonra madem ben suçluydum madem ki ben seni tahrik ettim neden özür mesajı attın evet onca olaydan sonra özelden mesaj atmış özür dilemiş yanlış anlamışız biz onu ve o mesajdan sonra da ben görmedim sabah izgil söylüyor chatboxta arkamdan neler anlatmış neler pes diyorum vallaha pesss dengesizliğin bu kadarına bin kere pessss.. Hem dengesiz,hem kaprisli,hem anlayışsız,hemde yalancıııııııııııııııııııııı :11::11:

İZGİLLLLLL
sana seni yordum dedim..çabuk birşey değil deyip içimi rahatlattt bana cevap vermedin sen beni sevmiyosun galiba..ya da dışlamak için yaptın..nasıl dışladın beni yawww..süper insan dışlıyosun tebrik ederim..benim de dışlanasım varmış bugün hehehehe iyi oldu..ne zamnadır dışlamıyodu kimse..şöyle ağız tadıyla bi dışlasananız beniiii (bak ters olmak isteyince nasıl olunuyo) ben de olucam bundan sonra ya..bana ne..benim canım yok mu..

evet kızlar gecen aksam bende gırmıstım gunduz gıremeyınce nur ıle bozusmaya calıstı nurcum da alttan aldı canım kendı kaybeder kızlar kımse degıl sehnazıma katılıyorum herkesın kendıne yakın buldugu arkadaslarımız oluyo kı bu cok normal yanı bız buraya chat yapmaya gelmıyoruz paylasım adı ustunde ama bazıları gelıyo sırf vakıt gecırmek ıcın asıl olan burda arkadaslık yakınlık bıseylerı paylasmak neyse gelmez bıdaha heralde....

evet dün onca yazdıklarından sonra madem ben suçluydum madem ki ben seni tahrik ettim neden özür mesajı attın evet onca olaydan sonra özelden mesaj atmış özür dilemiş yanlış anlamışız biz onu ve o mesajdan sonra da ben görmedim sabah izgil söylüyor chatboxta arkamdan neler anlatmış neler pes diyorum vallaha pesss dengesizliğin bu kadarına bin kere pessss.. Hem dengesiz,hem kaprisli,hem anlayışsız,hemde yalancıııııııııııııııııııııı :11::11:
güzel kardeşim kötü söz ve hareket sahibinin..biz öyle davranmayalım ki farkımız belli olsun di mi ama aaaaaaaa..mucxxx

ya arkadaşlar bazı şeyler yüzyüze olmadığımız için yazmak istediğimizden farklı algılanabiliyor..ama bazı arkadaşlar da yanlış anlamaya müsait..sohbet etmek isteyen bu niyette olan zaten sorun çıkarmıyor..herkesin diğerlerinden kendisine daha yakın hissettiği insanlar olabilir..günlük hayatımızda da öyle değil mi..bunda bozulacak birşey yok ki..
mesela ben bu DESEN arkadaşımızdan hiç hoşlanmıyorum..ve bak açık açık söylüyorum..🙂
evet gülüm yaaaaa burda 30 kişiyiz elbette kafamızın barıştığı arkadaşlar vardır
mesela ben akşam fazla giremediğim içim akşamki arkadaşların durumlarını unutabiliyorum ama sabah şekerlerini ezbere bilirim hheehheee
akşam bi durum daha oldu ama daha gelmedi o kişi neyse açığa çıkar nasıl olsa yaaa hayır saf yerine konuluyoruz ona yanıyorum hhheehheeee

ooyy kuşumolurmu
daha çooooook neler neler bunlar aklıma gelipte yazdıklarım sadece
yaa birde masumlaşmıyomu herkesin sorunlar herkes birşeyler yaşıyo ben burada sorunlarımı anlatsam sabah olur beeee ama kime belli ettim buraya kafa dağıtmaya geliyoruz öyle değilmi bizimki sıkışınca hemen özel durumunu anlatıp alınganım bu ara diyor benimde canım burnumda elim hep kalbimde ama bu durumu kullanmıyorum gördüğüm kadarıylada kimse kullanmıyor....
neyse admin şimdi benide uyaracak üstüme çizgiyi atacak hheehheeee
ama doğrusu bu yeterince taviz verdik ama durum buraya geldi
herkes şaka yapar hepimiz yapıyoruz ama herşeyin yeri ve zamanı var bence
offffffff sustum admin sustum hheehhheee
şimdi desen ağzıma biber sürecek
Izgilim biz ikimiz cok dolduk seninle gercekten.Bende dün aynisini profiline yazdim onun.Gurbetteysen tamam zordur ama buna kimse zorlamamistir seni.Kendin secmissindir bu yolu.Hele topiktekilerin hic sucu yok.Senin gibi namazinda abdestinde hanimin chatboxta arkadaslarin giybetini yapmasini yakistiramadim yazmistim ama silmis hepsini.Dogrular agir geldi sanirim.Neyse,bir daha konusmak istemiyorum bu konuyu.Tadimiz kacmasin.

Geri