Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kıssslaaar nasılsınızzz?mrs seni gördüğüme çok sevindirik oldum :meri: canım senin akıntın kaç gün önceden başlamışı? benim 1 hafta kadar var reglime bugün wc de akıntımı farkettim şeffaf değil beyazımsı gibiydi ve uzuyordu merak ettim sana bir sorayım dedim canım...

ay ay ay kimler gelmişşşş hoşgeldin canım sen naber bebeşin nasıl

hoşbulduk canım iyiyiz şimdilik çok şükür sağol...

anammmm benim fıstıklı kurabiyem gelmişşş nasıllarmşşş beişimiz mercimeğimizin güzel annesiiiii iyice dinleniyosun diymi yormuyosun kendini talımmm yoksa döverim heeeeeee

çok şükür iyiyiz tatlımmm yok canım sadece dinleniyorum hatta koltukla bütünleştim desem yeridir 🙂 sadece uzanarak oturuyorum ya da yatıyorum. senin film sonucuna hakikaten sevindim allaha çok şükür iyiymiş bundan sonrası çooookkk güzel olacak inşallah canım benim.

ayyy ayyy adaşimm fıstığımm kurabiyemmmm gelmiş hş gülümmmm

sen kesin hamilesinn bacımmmm ondan öyle olmuş durrr kalıbımı basiyimmm miiii kızzzzzzzzzzz

hadi canlarim, ben kaciyorum annemle yengem birsey hazirlamislar onlari yemeye gitcem ( ne oldugunu ve nerede yaptiklarini söylemiyorum,,, maglum aramizda HAMILELER var 🙂))) hepinizi öpüyorum, kendinise cok iyi bakin, yarin görüsürüzz.....

slm canım hoşgeldin 🙂 tatlım benim reglden önce sıvı gibi beyazımsı akıntım olurdu ama hamilelikten öncekinde koyu hani vajinadan sarkar da peçeteyle sileriz ya işte öyle akıntı oldu beyaz sarı şeklindeydi. canım inşallahhhh hayırlı haber belirtisidir ama nolur belirtilere takılma üzülmeyelim.