slm kıssslaaar nasılsınızzz?mrs seni gördüğüme çok sevindirik oldum :meri: canım senin akıntın kaç gün önceden başlamışı? benim 1 hafta kadar var reglime bugün wc de akıntımı farkettim şeffaf değil beyazımsı gibiydi ve uzuyordu merak ettim sana bir sorayım dedim canım...
çok şükür iyiyiz tatlımmm yok canım sadece dinleniyorum hatta koltukla bütünleştim desem yeridir 🙂 sadece uzanarak oturuyorum ya da yatıyorum. senin film sonucuna hakikaten sevindim allaha çok şükür iyiymiş bundan sonrası çooookkk güzel olacak inşallah canım benim.
slm kıssslaaar nasılsınızzz?mrs seni gördüğüme çok sevindirik oldum :meri: canım senin akıntın kaç gün önceden başlamışı? benim 1 hafta kadar var reglime bugün wc de akıntımı farkettim şeffaf değil beyazımsı gibiydi ve uzuyordu merak ettim sana bir sorayım dedim canım...
hadi canlarim, ben kaciyorum annemle yengem birsey hazirlamislar onlari yemeye gitcem ( ne oldugunu ve nerede yaptiklarini söylemiyorum,,, maglum aramizda HAMILELER var 🙂))) hepinizi öpüyorum, kendinise cok iyi bakin, yarin görüsürüzz.....
slm canım hoşgeldin 🙂 tatlım benim reglden önce sıvı gibi beyazımsı akıntım olurdu ama hamilelikten öncekinde koyu hani vajinadan sarkar da peçeteyle sileriz ya işte öyle akıntı oldu beyaz sarı şeklindeydi. canım inşallahhhh hayırlı haber belirtisidir ama nolur belirtilere takılma üzülmeyelim.
hadi canlarim, ben kaciyorum annemle yengem birsey hazirlamislar onlari yemeye gitcem ( ne oldugunu ve nerede yaptiklarini söylemiyorum,,, maglum aramizda HAMILELER var 🙂))) hepinizi öpüyorum, kendinise cok iyi bakin, yarin görüsürüzz.....