Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay inşallah canım sen hamile halinle calısacakmısın

evt canim, hamileliyi birak bebek oluncada calicam... baslarda yarim güne indircem... evim yakin gitip gelirim.... diye planliyorum... Bebisim bi gelse duruma göre ayarlicam birseyler:ehi::emzirme:

ay kizzlarr size bi sirrimi verimmi... Dogumdan korkmuyorumda... Emzirmekten cok korkuyorummm :ehi::shootout:

canımsın yaaaaa bak onca kişi içinden sadece 1 kişi nasılda tadımızı kaçırdı yaaaaaa takıyorum bacım takılmazmı ne demek arkadan atıp sallamak topiğe girince kaçmasını biliyo
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sustum artık kimse ağzımı açamaz artık taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayramda hheehhee
sen nasılsın canım nasıl gidiyo sende durumlar
çıkmam lazım saatlardir burdayım sen yaz okurum canımıniçi öpüyorum seni herkese iyi akşamlar
Sana da tatlım
Bacilarim yazmiyorum ama buralardayim,yazdiklarinizi okuyorum... ´
birazdan bende cikarim....
ayyy kizlar az önce bi gencle is görüsmesi yaptim dünya ahiret kardesim olsun.. ( zaten benden kücük))) bu yeni nesilin hem erkekleri yakisikli hem kizlari güzel... demekki bizim cocuklar onlardanda güzel olcak 🙂))
Katılıyorum🙂
herkese merabalar ben geldimmmmmmmmmm
Hoşgeldin datluummm

düşük yaptım canım
Geçmiş olsun..

evt canim, hamileliyi birak bebek oluncada calicam... baslarda yarim güne indircem... evim yakin gitip gelirim.... diye planliyorum... Bebisim bi gelse duruma göre ayarlicam birseyler:ehi::emzirme:

ay kizzlarr size bi sirrimi verimmi... Dogumdan korkmuyorumda... Emzirmekten cok korkuyorummm :ehi::shootout:
Emzirenler dünyanın en güzel duygularından biri olduğunu söylüyorlar...

cnm hosgeldin🙂 nasılsın hayrdır ne kanı? geçmiş olsun..

hoşbulduk bitanemmm saol önemli bşey diğill kanda yumurtaya bakılacakmış yumurtluyomuyum diyeeee nasılsın bakalım poker oynamıyonmu daha yoksaa kısss

Sana da tatlım

Katılıyorum🙂

Hoşgeldin datluummm

tatluun kurban olsun sana güzelim hb naslsın bitanem moralin düzgünmü bak senin hamileliğinide böyle kutluycaz bitanem tamammııı

Geri