Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy çok hassaslaştım resmen yaaaaaaa
tamam tamam boşverelim kapatalım şu konuyu lütfen kimsede sormasın
evet herkes zaten baştan öyle sandı hatta öyle olduğu halde biz konuyu kapattık ama ne yaptı kendi istedi herşeyin tek tek açıklanmasını eeeee tabi haftalardır her yaptığına çıkıp özür diledik suçumuz olmadığı halde sustuk o hep öyle olacak sandı ne olurasa olsun söylemeyeceğiz sandı ama tutmadı......
neyse yaaaaaa boşverin olan oldu zaten ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
iyi aksamlar guzelim kendini uzme be doverim haaaaaaaaaaaaaaa

izgil gitme bacım gel ya ne gidion takma kafana ya..😕
canımsın yaaaaa bak onca kişi içinden sadece 1 kişi nasılda tadımızı kaçırdı yaaaaaa takıyorum bacım takılmazmı ne demek arkadan atıp sallamak topiğe girince kaçmasını biliyo
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sustum artık kimse ağzımı açamaz artık taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayramda hheehhee
sen nasılsın canım nasıl gidiyo sende durumlar
çıkmam lazım saatlardir burdayım sen yaz okurum canımıniçi öpüyorum seni herkese iyi akşamlar

canımsın yaaaaa bak onca kişi içinden sadece 1 kişi nasılda tadımızı kaçırdı yaaaaaa takıyorum bacım takılmazmı ne demek arkadan atıp sallamak topiğe girince kaçmasını biliyo
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sustum artık kimse ağzımı açamaz artık taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayramda hheehhee
sen nasılsın canım nasıl gidiyo sende durumlar
çıkmam lazım saatlardir burdayım sen yaz okurum canımıniçi öpüyorum seni herkese iyi akşamlar

boswer bacım huzuru bozan oydu oda gitii bak üzülme sen.. allah aşkına o dedi bizde inandıkmı herkes iyiyi kötüyü bilio bak giden o oldu kalan sen bacımm üzülme lütfn🙂🙂 bende seni öptm cnm..

Geri