Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

pişşt kızlarr naberr🙂 nasılsınız... aslım gökçem hayırlı olsun bacım allah tamamına erdirsin..🙂

canım ben olanları biliyorum ama bence iki tarafta suclu bu
ikiciside gülyüzlüm erkek degi ya ben o kızla telefonda kac kere gorstum guldurmeyın benı ya allah askına
ya gülüm erkek diyen olmadıki yaaaa hay Allah ım
eeeeeee tabi size hakaret içerikli mesaj gönderilmedi herşeyi forumda olduğu gibi biliyorsunuz arka tarafı kimse bilmiyor
kimse bana onu savunmasın yazdıklarını biliyorum kaç kişide burda benimle aynı kanıda herkes haksız omu haklı yaaaaa
hem neyse neeeee dün akşam ben özellikle girdim neyse derdi gelsin yüzüme yazsın diye o ne yaptı son mesajım kimse cevap yazmasın dedi kaçtı neden....çünkü suçunu biliyor
öyle arkadan atıp sallamaya benzemez bu işler neyse gelsin konuşsun ne bu yaaaaaaaaaa iki gündür

eeeeeee tabi size hakaret içerikli mesaj gönderilmedi herşeyi forumda olduğu gibi biliyorsunuz arka tarafı kimse bilmiyor
kimse bana onu savunmasın yazdıklarını biliyorum kaç kişide burda benimle aynı kanıda herkes haksız omu haklı yaaaaa
hem neyse neeeee dün akşam ben özellikle girdim neyse derdi gelsin yüzüme yazsın diye o ne yaptı son mesajım kimse cevap yazmasın dedi kaçtı neden....çünkü suçunu biliyor
öyle arkadan atıp sallamaya benzemez bu işler neyse gelsin konuşsun ne bu yaaaaaaaaaa iki gündür
bak canım ben kimseyi savunmuyorum ben sadece burdaki okuduklarım hakıında her iki taraf suclu diyorum ilk once benim okuduklarıma gore o haklıydı sonra o her defasında konuyu actı hatta arşivlerde okudunmu bilmem gerzekler falan dedi bende ona sus boyle konusma dedimm yani ben burdakilerden baska bi sorun olmuş diye duydum bilemem

sinirlenmeye hic gerek yok bu ay hamile kalacan belki bebeişini uzuyon

bak canım ben kimseyi savunmuyorum ben sadece burdaki okuduklarım hakıında her iki taraf suclu diyorum ilk once benim okuduklarıma gore o haklıydı sonra o her defasında konuyu actı hatta arşivlerde okudunmu bilmem gerzekler falan dedi bende ona sus boyle konusma dedimm yani ben burdakilerden baska bi sorun olmuş diye duydum bilemem
ayyy çok hassaslaştım resmen yaaaaaaa
tamam tamam boşverelim kapatalım şu konuyu lütfen kimsede sormasın
evet herkes zaten baştan öyle sandı hatta öyle olduğu halde biz konuyu kapattık ama ne yaptı kendi istedi herşeyin tek tek açıklanmasını eeeee tabi haftalardır her yaptığına çıkıp özür diledik suçumuz olmadığı halde sustuk o hep öyle olacak sandı ne olurasa olsun söylemeyeceğiz sandı ama tutmadı......
neyse yaaaaaa boşverin olan oldu zaten ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

Geri