*AyşegüL*
Hamiş Melek
ayyy nolur izin verin bir daha anlatayıııım nolur nolurrrrrr desen nolurrrrrr
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
:meri::meri::meri:
ayyy nolur izin verin bir daha anlatayıııım nolur nolurrrrrr desen nolurrrrrr
ay kızlar varya sizde az degilsiniz yaaaanlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
anlat anlat
:meri::meri::meri:
iyiyiz yaaa canım nolcak balon gibi şiştim ve niye bilmiyommpişşt kızlarr naberr🙂 nasılsınız... aslım gökçem hayırlı olsun bacım allah tamamına erdirsin..🙂
ya gülüm erkek diyen olmadıki yaaaa hay Allah ımcanım ben olanları biliyorum ama bence iki tarafta suclu bu
ikiciside gülyüzlüm erkek degi ya ben o kızla telefonda kac kere gorstum guldurmeyın benı ya allah askına
bak canım ben kimseyi savunmuyorum ben sadece burdaki okuduklarım hakıında her iki taraf suclu diyorum ilk once benim okuduklarıma gore o haklıydı sonra o her defasında konuyu actı hatta arşivlerde okudunmu bilmem gerzekler falan dedi bende ona sus boyle konusma dedimm yani ben burdakilerden baska bi sorun olmuş diye duydum bilememya gülüm erkek diyen olmadıki yaaaa hay Allah ım
eeeeeee tabi size hakaret içerikli mesaj gönderilmedi herşeyi forumda olduğu gibi biliyorsunuz arka tarafı kimse bilmiyor
kimse bana onu savunmasın yazdıklarını biliyorum kaç kişide burda benimle aynı kanıda herkes haksız omu haklı yaaaaa
hem neyse neeeee dün akşam ben özellikle girdim neyse derdi gelsin yüzüme yazsın diye o ne yaptı son mesajım kimse cevap yazmasın dedi kaçtı neden....çünkü suçunu biliyor
öyle arkadan atıp sallamaya benzemez bu işler neyse gelsin konuşsun ne bu yaaaaaaaaaa iki gündür
sinirlenmeye hic gerek yok bu ay hamile kalacan belki bebeişini uzuyonya gülüm erkek diyen olmadıki yaaaa hay Allah ım
eeeeeee tabi size hakaret içerikli mesaj gönderilmedi herşeyi forumda olduğu gibi biliyorsunuz arka tarafı kimse bilmiyor
kimse bana onu savunmasın yazdıklarını biliyorum kaç kişide burda benimle aynı kanıda herkes haksız omu haklı yaaaaa
hem neyse neeeee dün akşam ben özellikle girdim neyse derdi gelsin yüzüme yazsın diye o ne yaptı son mesajım kimse cevap yazmasın dedi kaçtı neden....çünkü suçunu biliyor
öyle arkadan atıp sallamaya benzemez bu işler neyse gelsin konuşsun ne bu yaaaaaaaaaa iki gündür
iyiyiz yaaa canım nolcak balon gibi şiştim ve niye bilmiyomm

ayyy çok hassaslaştım resmen yaaaaaaabak canım ben kimseyi savunmuyorum ben sadece burdaki okuduklarım hakıında her iki taraf suclu diyorum ilk once benim okuduklarıma gore o haklıydı sonra o her defasında konuyu actı hatta arşivlerde okudunmu bilmem gerzekler falan dedi bende ona sus boyle konusma dedimm yani ben burdakilerden baska bi sorun olmuş diye duydum bilemem
ya aslında beklıyorun bu ay ama karnımı gorsen sanki 5 aylık hamile bi kadın gibiyimkıss hamiş olma sakın![]()