hadii inş. canım beniiiiimmm vallah bilmiyorum dün öyle bugün böyle ayyyy heyecan bastı bak yine :meri::meri::meri:
güle güle canım kendine iyi bakben çıkıyorum bitanelerimmmm çok yoruldum dinleniyimm hepinizi öpüyorummm
twweetyyy benim mesajlarımıda oku aşkmmm tamammııı sen cevap yaz ben okuyrumm tatluımmm
yok anam ya dusmedim oturmaktan oyle oldu 😀
oy oy oy bu aşka baksana kocamı boşayıp sana kacacam
al beni ya allllll hahakaç bacım kaç bende bırakmm kocişimi senin gibi tatlı hatunuuu kim almaz yerim seniiiiiiiiiiii
ohhh çok şükür iyi olmanıza çokkk sevindimmm aferinn iyice dinlennn gel seni bir öpimmmm meleğim banada dua ediyon diymi bacımmm çok saol gülümm yaa hakkaten tüplerimin açık olması bana da iyi geldi kafam biraz daha rahatladı bizde kucaklıycaz yavrularımızı senin bebişini de rabbim sana bağişlasın inş sağlıcakla kucakla minik mercimeği bitanmmm
ciddi misinnnnn ay hadi inşallahhhhhh canım ya bak heyecanlandım. ama canım yine de her iki ihtimale açık ol tamam mı, ama inşallah hayırlı haberdirrrr 🙂anaaaaa işteee benim dün wc de vajinadan sarkıyo aşağı doğru bi akıntı beyaz sarımsı şekildeydi bugünde yine tuv.kağıdına geldi beyazımsı bi akıntı uzayan cinsten bakalım reglime kadar devam edecekmi? :meri:
hosgeldin canımselam kızlar ben geldimmmmmm
kıssslaaaar ben kaçaaaaaaarrr hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaannn öpüyorum
selam kızlar ben geldimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?