Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hg ayyüzlü

Kurtardın bizi testereden 🙂

kız ben kör gtestereyle ne zaman yürüdüm kızz ,ne zaman kestim siziiii 🙂)))))

hsg çektiren hamile kalıyo galiba..nerde çektiriyosunuz ya ben de gidip çektiricem yetti gayri..

ben de bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hoşgeldin canım nasılsın

heeee bacım zaten çıkıcaktım listeden yırttım ama olay anlattım diye kesin biberi vercek hheehhee çıkıyorum ben yaaaaa(sanırım 1 saat önce buna benzer cümle kurmuştum)
neyse çıkayımda bi düşüniiiiyiiiiim yapsammı yapmasammı
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada şehnaz seni riyamda gördüm sen desen ve birkaç kişi show ana haberdeydik bu akşam hheeeehhheee anlatmazsam çatlarım hhheehhhee
dünkü olayı soruyo muhabir nasıl oldu diye muhabire bi anlatışın var kıpkırmızı oluyorsun yaaaaaaa sabah uyanınca göbeğim catladı gülerken hheehheee

Allah seni naapmasın kızzzz, ben bunu eğitimdeyken okudum varyaaaa , gül gül öldüm herkes bana bakıyor kız kafayı yedi diye , sinirlerim bozuldu kusura bakmayın dedim 🙂:meri::meri::meri::meri:

ayyyy yaaaa akşam yaptın çıktı demek yaaa resmen gelin saçımı başımı yolun diyon heeeeee kıssssss dua et annecik oldun
ayyyy kuşum yaaaaaaaaa bende yapsam çıkarmı hhheehhheeee regl olana kadar tekrarlarım artık regl ağrıların oldumu akıntın süreklimi geldi benim sabah geldi dahada gelmedi kısssssssssss anlat bacım çatlatma yahuuu hheee

yok bacım benim günüm cuma ama canım çekti baksana aslı akşam yapmış çıkmış bende yapcam selzehinde birgün önce çıkmıştı

ya benim bile yapasım geldi , ölücem bel ağrısından kasık ağrısındannnn

sahiiiiiiiiiiiiiiiii liste nerde anam desen bizi kör testerele keser bak hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geliyom kör testere ile geliyooooommmmmmmmmmmm

bana demedin ama ben de atlayayım..ben pembe panter hayranıyım..kanaviçe almıştım pembe panterli ama delikleri çok küçük..onu işliyorum..bunca işin arasında iki sene oldu başlayalı daha bitmedi..ama ümitliyim..bir seneye biter..gülen ya da dalga geçen olursa allah yarattı demem haberiniz olsun..ya bişi sorcam ondan gelmiyo olabilir mi bebek ya..bu kadından bana hayır gelmez bi pembe panteri bitiremedi diye...

heeyooo ben çok severim kanaviçeyi ama bilmiyorum yapmayı bana öğretsenee

ayyy nolur izin verin bir daha anlatayıııım nolur nolurrrrrr desen nolurrrrrr

kız biber sürecem tıpa takacam sana daha kaç kere anlatacan kızz

?
selam canım , iyi şükür sen nasılsın

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
canan58 ......................... 7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe .............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

ya arkadaşlar bazı şeyler yüzyüze olmadığımız için yazmak istediğimizden farklı algılanabiliyor..ama bazı arkadaşlar da yanlış anlamaya müsait..sohbet etmek isteyen bu niyette olan zaten sorun çıkarmıyor..herkesin diğerlerinden kendisine daha yakın hissettiği insanlar olabilir..günlük hayatımızda da öyle değil mi..bunda bozulacak birşey yok ki..
mesela ben bu DESEN arkadaşımızdan hiç hoşlanmıyorum..ve bak açık açık söylüyorum..🙂

bende seniiiiiiii seviyoruuummmmmmm 🙂)))))) 😛 😀 bööööööööööö
bilmiş desennnnn

selam canımcım nasılsın? bu gün yazdıklarınızı okudum hepsiniiii

çok ağrıyor belim ve bacaklarımmmm,özellikle bacaklarımın kasıktan itibaren olan iç kısmı,Rabbim hayırlara çıkarsın bu kadar erken belirti olmaz diyorum ama bakalım ne çıkacakkk

ayyy inbş bitanem hamişliktendirr yawww kısssssssssss ne çenenizmi düştü yawww oku oku bitmedi vaz caydım namaz kaçıcak yoksa bacımm bir kan vermeye gittim gelene kadar dolmuşşş sayfalar

inş rabbim buay gön deririr meleğiini dualarım seninleeeeeeeeee canımmmmmmmmmmm

Geri