Hg ayyüzlü
Kurtardın bizi testereden 🙂
hsg çektiren hamile kalıyo galiba..nerde çektiriyosunuz ya ben de gidip çektiricem yetti gayri..
hoşgeldin canım nasılsın
heeee bacım zaten çıkıcaktım listeden yırttım ama olay anlattım diye kesin biberi vercek hheehhee çıkıyorum ben yaaaaa(sanırım 1 saat önce buna benzer cümle kurmuştum)
neyse çıkayımda bi düşüniiiiyiiiiim yapsammı yapmasammı
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada şehnaz seni riyamda gördüm sen desen ve birkaç kişi show ana haberdeydik bu akşam hheeeehhheee anlatmazsam çatlarım hhheehhhee
dünkü olayı soruyo muhabir nasıl oldu diye muhabire bi anlatışın var kıpkırmızı oluyorsun yaaaaaaa sabah uyanınca göbeğim catladı gülerken hheehheee
ayyyy yaaaa akşam yaptın çıktı demek yaaa resmen gelin saçımı başımı yolun diyon heeeeee kıssssss dua et annecik oldun
ayyyy kuşum yaaaaaaaaa bende yapsam çıkarmı hhheehhheeee regl olana kadar tekrarlarım artık regl ağrıların oldumu akıntın süreklimi geldi benim sabah geldi dahada gelmedi kısssssssssss anlat bacım çatlatma yahuuu hheee
yok bacım benim günüm cuma ama canım çekti baksana aslı akşam yapmış çıkmış bende yapcam selzehinde birgün önce çıkmıştı
sahiiiiiiiiiiiiiiiii liste nerde anam desen bizi kör testerele keser bak hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bana demedin ama ben de atlayayım..ben pembe panter hayranıyım..kanaviçe almıştım pembe panterli ama delikleri çok küçük..onu işliyorum..bunca işin arasında iki sene oldu başlayalı daha bitmedi..ama ümitliyim..bir seneye biter..gülen ya da dalga geçen olursa allah yarattı demem haberiniz olsun..ya bişi sorcam ondan gelmiyo olabilir mi bebek ya..bu kadından bana hayır gelmez bi pembe panteri bitiremedi diye...
ayyy nolur izin verin bir daha anlatayıııım nolur nolurrrrrr desen nolurrrrrr
desen naber
iyi akşamlar melişlerimmm

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

ya arkadaşlar bazı şeyler yüzyüze olmadığımız için yazmak istediğimizden farklı algılanabiliyor..ama bazı arkadaşlar da yanlış anlamaya müsait..sohbet etmek isteyen bu niyette olan zaten sorun çıkarmıyor..herkesin diğerlerinden kendisine daha yakın hissettiği insanlar olabilir..günlük hayatımızda da öyle değil mi..bunda bozulacak birşey yok ki..
mesela ben bu DESEN arkadaşımızdan hiç hoşlanmıyorum..ve bak açık açık söylüyorum..🙂
selam canımcım nasılsın? bu gün yazdıklarınızı okudum hepsiniiii
çok ağrıyor belim ve bacaklarımmmm,özellikle bacaklarımın kasıktan itibaren olan iç kısmı,Rabbim hayırlara çıkarsın bu kadar erken belirti olmaz diyorum ama bakalım ne çıkacakkk