Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

desennn bende preseedi kullandım cnm hayırlı sonuçlar arlırız inş yaaaaaaa çok istiyorum hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kanda beta HCG ölçümü yaptırarak henüz adet gecikmeniz olmadığı dönemde gebeliğinizi saptayabilirsiniz. Ancak başlayan gebeliklerin %60'ının kadın haberdar olmadan (yani adet gecikmesi olmadan) doğa tarafından "mükemmel olmadığı gerekçesiyle iptal edildiğini" aklınızda bulundurun. Zaten yüksek olan bu olasılık size denk geldiğinde ve hatta arka arkaya birkaç kez bu durumu yaşadığınızda gereksiz bir stres yaşayabilir ve "tekrarlayan düşükler" nedeniyle doktora koşturabilirsiniz. Kanda sadece kimyasal beta HCG ölçümü ile saptanan ve "kimyasal gebelik" adını verdiğimiz bu tür gebeliklerin kaybedilmesi tam anlamıyla düşük kabul edilmez.

OOOOf of,okuyamiyorum artik böyle seyleri.Senin oglun kac yasindaydi desen?

6,5 yaşında canımcım

Erkegin kadini beklemesi 🙂

🙂 evet hep bekiyor zavallılar

ii akşamlar desennnnnnnnn ve laraaaaaaaa
nasılsınız kıslarrrr

selam canııım

desennn bende preseedi kullandım cnm hayırlı sonuçlar arlırız inş yaaaaaaa çok istiyorum hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

inşaallah canıım , Rabbim vesile kılsın bize inşaallah , aaahhh Nurcuğum ahhh ben de öyle çok istiyorum kii...

canımmm bnm yumurtlama olup olmadığına dairdi dimi progesterona mı bakılcaktı ne çıktı cnm sonuç uf yaa bnm doktor böle bişi istemedi her ay bi şekilde geçiyo ve zaman uzuyo keşke oda bi baksaydı bendede olmazsa ben kendimmi yaptırsam yaa gidip isteyebiliyomuyuz böle bi testt ihihihi neyse buayda olmazsa bidahaki aya sölerim artık ama inşş gerek kalmazz snede inşş ii bi sonuç almışsındır cnm hadi hayırlısıııııı

inşş cnm bu preseed insanı gerriyo tamamen ama yaaa neyse zor değilmiş kullanımı ben bi kere kullandım cnm 3mga kadar doldurdum.ovulasyon testinde koyu ikinci çizgi dün çıkmıltı ama diğeri kadar değildi yine koyuluğu.preesed kullanmadım dün 🙁
bugünde yaptım testi silikleşmişti bende bugün kullaniim bari dedim bakalım yaa burda anne olduğumu yazabilme hayali bile öyle mutlu ediyoki beni inş cnm o günler çok uzak değil çokkk yakındırr hepimiz içinn AMİNNNNNNNN