Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım anlıyorum seni....belki de biraz uzaklaşmak sana iyi gelecektir. bir dönem ben de öyle yapmıştım ve döndüğümde artık daha rahattım ve beni çok şey etkilemedi. lütfen farklı konularla ilgilen eminim sana iyi gelecek...çok öpüyorum kendini çok özletme amaaa.

iyiyiz canımmm çok sağol... sor tatlım ne demek 🙂
adetten bir hafta önce başladı galiba ama son 2-3 gün kala o koyu uzayan akıntı vardı. hayırlısı olsun canım benim...ikimizin belirtileri aynı olacak diye bir durum yok ki

lalezarm bitanem yaa çokkkkkkk geçmiş olsun bitanem rabbim sıkntılarını geçirsinn inşş
bende arkadaşlarla aynı görüşteyim lazer iyi bir seçemek gibi geldi bana
dua edicem senin için canmm rabbim sıkıntılarınjı geçirsin biran önce beişinle mutlu bir hayatın olmasını diliyorumm canımmm

hb topiğin kaymağı napıyosunnn
iim cnm yaa napiim listeye bakıyodum bi hevesle Allahım inşş bizde bu hamile anne adylarının arasında oluruz die bakıyodum öööleee
sonra ağustos hamişleri heralde doğum yapmışlardır artık yaa onları silesekmi kızlar ne dersiniz liste biraz daha düzenli görünür çünkü 9 ayları bitti hani güncellemek maksadıylaa artık hepsii anne omuşlardır hayırlısylaa inşş ne güzel yaaaaaaaaaa

kızlar ya mayıs ayında bi patlama olsa keşkee nüfus patlamasııı ihihihih

25 tane hamiş mayıs ayı hamileleiri ne güzel olurdu yaa inşş Rabbim nolurr olsunn hayırlısıylaa

ayyy keşke yaa güzelim ne güzel olurr aminnnnnnnnnnnnnnnnn

bende bedne bakıyorum ağzım sulnıyo bakarken

bencede canımın içi yaaa silelim ki daha düzenli olsun yoksa liste uzayıppp uzaya varacak bu gidişkle desenim gelsinle söyleriz yapar tatlı kuşumm sahi nerde yaa o gelemedi bri konuşamadıkkk