Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm melekler,
Benim gözlerimde ÜVEİT denen bir hastlık mevcut, bu hastalığı merak edenler internetten detaylarını öğnerebilir, göz için tehlikeli bir hastalık, bir çok nedeni olabiliyor, %90 da nedensiz gözün kendi kendine geliştirdiği bir rahatsızlık, bu rahatsızlık göz arkasındaki göze gelen ve gözü besleyen damarları birbirine yapıştırıyor ve bu arada burada iltihap göz sıvısına ilereyerek gömeyi tehdit ediyor, bu hastalıkla yaklaşık 12 senedir mücadele ediyorum, ataklar halinde seyir ediyor ve bu atakları KORTİZON ile bastırıyoruz, ağızdan yada iğne ile alınan kortizon ile, bu hastalığım başladığında dr.ların tam anlayamaması nedeni ile baya ilerlemiş olarak ehil ellere biraz geç te olsa kavuştum, şu anda 1,5 senedir atak yaşamıyorum, ama bu hastalığın bir sonucu olarak göz damarlarının arasında bulunan knallardan yeterince sıvı göze gelemediği için buda göz tansiyonumu yükseltiyor, birkaç gündür yine gözlerimde ağrılar hissediyordum, dün dr'uma gittim tansiyon yükselmiş,
Bana artık iki seceneğim olduğunu söyledi, bi tanesi sürekli olarak göz damlası kullamk ki, (bebek planlarımızın olduğunu biliyor) bebeğe zarar verir dedi ve taşikardi (çarpıntı) yapar dedi, ikincisi ile lazer ile ameliyat olmak ki, bundada iyileşme şansı %55-60 imiş ve bu ameliyat sonucunda bir üveit atağı da yaşayabilir mişim ve sonucunda da yine kortizon almam gerekebilir.
İşte arkadaşlar böyle bir karmaşa içindeyim siz olsanız ne yapardınız sizin de fikirlerinizi almak istiyorum...
cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah tez vakitte acil şifalar versin cnm bence ameliyatını ol en azından şansın var cnm
Hosgeldin canim.
Kizlar ben bir müddet bu topige girmemeye karar verdim.Bana yazmak isteyen özelimden yazabilir.Okur ve cevaplarim.Bu siralar cok hassaslastim.Sanirim biraz uzaklasmak iyi gelecek.Bazi seyler üstüste geldi.Kendinize iyi bakin.Öpüyorum hepinizi...
sen kendin daha iyi bilirsin tabiki cnm inşallah bir daha ki girişindebize hamiş haberini verirsin bizde seni öpüyoruz kendine iyi bak tatlım

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
canan58 ......................... 7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe .............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end -->

midem bulanıyor
ayaklarım üşüyor
dolayısıyla çok tuvalete gidiyorum
akıntım yok denecek kadar azz
kasıklarımda pırpır hareketler var sanki bişeyler fıkırdıyo 🙂
bacaklarım ve belim ağrıyordu bu gün yok
bide çok afedersiniz ota ..ka ağlıyom bennn
ühüüüüüüüüüüüüüüü

desen cnm listeyi düzenledim biraz
ağustos anne adayları doğum yapmıştır hepsini tebrik ediyorumm Rabbim bebekleriyle sağlıklı yıllar nasip etsin hepsine ve bize de nasip olsun inş bu güzel duygularr AMİNNNNNNNNNNN

midem bulanıyor
ayaklarım üşüyor
dolayısıyla çok tuvalete gidiyorum
akıntım yok denecek kadar azz
kasıklarımda pırpır hareketler var sanki bişeyler fıkırdıyo 🙂
bacaklarım ve belim ağrıyordu bu gün yok
bide çok afedersiniz ota ..ka ağlıyom bennn
ühüüüüüüüüüüüüüüü
ozamannnnnnnnn HAMİLESİN sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:ehi:

afiyet olsunn balımaa gülümm senimn eğitimini yiyim anamm yıldım artık çok özledimm seni gell yaww senin sohbetitinin tadı başkaaaaaaaaaa

evet yaaa ben de bıktım bu desenimin seminerindennn 🙂 iki sohbet edemez olduk yaw... neyse yarın son herhalde

amanında benim kurabiyem hb nassıln bebişimiz nasl annesini üğzmüyo diymi minik mercimekk

iyi gidiyo tatlım inşşş buay gelir artıok bidaha hiç gitmez menim merrcimekkk hehe

iyiyiz canım çok şükür allaha... şimdilik birşey yok ama acayip halsizim canım hiçbir şey yapmak istemiyor...hatta odadan tuvalete bile zor gidiyorum 🙂 tembel etti beni bu mercimek.
canım hsg sonrası çalışmalar iyi oluyor hadi inşallah seninki de iyi olacak canım benimmmm inşallah mercimeğin gelir göbüşüne yapışır 🙂

Geri