Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selamm ben geldim acil çıkmak zorundaydım nasılsınız bakalım ayşegülüm 4 haftalıkmış mercimeğim doktor keseyide gördü hemen zaten hcg baya yüksek çıkmış iyiymiş yani 242 çıktı hcg öyle yani ya ama ilk günden acaba bukadar uyku yaparmı ağzım açık geziyorum esneye esneye bi hal oldum

canımmmmm hoşgeldin

allahımmm ne güzel demek keseyi de gördünüz, rabbim tamamına erdirir inşallah.
canım ben 6. haftaya kadar koltuğa uzandığım an gözlerim kapanıyordu, normal yani... merak etme, bol bol dinlen. ayyyyy ne heyecan verici çok hoşşşş

tamam fıstık kolay gelsinnn

ohhh ohhhh çok sevindimm rabbim kucağına aldığın günleride göstersin innşş

iyi gidiyo çalışmalarda fıstığımm tüplerim açıkmş çok şükür yumurtamda varmış bitek sperm testi kaldi inş yakında bebişimde gelicek tam olucak sevincimm
kızz ayşegülüm allahın izniyle sen bu ay hamilesin heee ayy hadi inşallah baksana bende hsg den sonra hamiş kaldımmm:humble::humble:

wwwwwwwwwwwoooooooooooowwwwwwwww
beni görünce çooook şaşırdınız dimi...farkındayım...
dakikalardııır topiğe girmedim
ellerim ayaklarım titredi, bacaklarım kasıldı, başım döndü ağzımdam köpükler saçıldı
son bi gayret neti açtım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
BURDAYIIIIIIIIIM
BOMBA GİBİ KARŞINIZDAYIIIIIIIIM

midem bulanıyor
ayaklarım üşüyor
dolayısıyla çok tuvalete gidiyorum
akıntım yok denecek kadar azz
kasıklarımda pırpır hareketler var sanki bişeyler fıkırdıyo 🙂
bacaklarım ve belim ağrıyordu bu gün yok
bide çok afedersiniz ota ..ka ağlıyom bennn
ühüüüüüüüüüüüüüüü

aaaaaaaaaaaaaaayyy bitanem kesin hamilesin sen ozaman yaaaaaaaaaaaaaaa ü

ay inş inşşş

iyiyiz canım çok şükür allaha... şimdilik birşey yok ama acayip halsizim canım hiçbir şey yapmak istemiyor...hatta odadan tuvalete bile zor gidiyorum 🙂 tembel etti beni bu mercimek.
canım hsg sonrası çalışmalar iyi oluyor hadi inşallah seninki de iyi olacak canım benimmmm inşallah mercimeğin gelir göbüşüne yapışır 🙂

canım benimmmmmmmmmm kıyamam iyi olursun inşş evet hamişlik başta halsizlik yapıyo çok iyi bak kendine yapma zaten iş falan yaaaaa offff dr dinlen dedii yaaaaaaa
sinirleniyorum ama yanına gelip ben yapıcam işlerini en n sonuda:halı: gülümm sen iyice dinlen iyi bak:11: bebişide kendine duarım seninlee canımm rabbim sağlıcakla kucağına versinn inşşş

inşşş gülümmmmmmmm yaaaa senle konuşmak bana çok iyi geliyooo aminnnnnnnnn çok saol balımmmmmmmmmm kaymağım benimm

canımmmmm hoşgeldin

canım ben 6. haftaya kadar koltuğa uzandığım an gözlerim kapanıyordu, normal yani... merak etme, bol bol dinlen. ayyyyy ne heyecan verici çok hoşşşş
yaa çok tuhaf bi duygu kendimi çok tuhaf hissediyorumm..inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi rabbim olmayanlarada en yakın zamanda nasip eyler inşallah..

canımmmmm hoşgeldin

slm kızlar nasılsınız canlar daha cok uyuyacaksınız 3 ay sonra gecıyo ama son 2 ay kala daha cok olarak gerı donuyo haberınız olsun

kızz ayşegülüm allahın izniyle sen bu ay hamilesin heee ayy hadi inşallah baksana bende hsg den sonra hamiş kaldımmm:humble::humble:

benimde içime öyle doğuyor adaşım da bu ay olabilir birşeyler...
kıslar siz doktorunuz istediği içinmi hsg çekindiniz? ben 2 aylık yumurta takibinden sonra bu ay dr.a gitmedim bu ay hamilelik olmazsa şayet bende gidip hsg çektirmek istiyorum ama ille de doktorumun mu istemesi lazım?

wwwwwwwwwwwoooooooooooowwwwwwwww
beni görünce çooook şaşırdınız dimi...farkındayım...
dakikalardııır topiğe girmedim
ellerim ayaklarım titredi, bacaklarım kasıldı, başım döndü ağzımdam köpükler saçıldı
son bi gayret neti açtım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
BURDAYIIIIIIIIIM
BOMBA GİBİ KARŞINIZDAYIIIIIIIIM

kız var ya öyle bir okudum ki heyecan yaptım sanki hayırlı haberini almışım gibi 🙂
inşallahhhh hayırlı haberini de böyle bomba gibi verirsin.

Geri