adaşım gülgüzelim,tatlışım,kuşum,arım balım peteğiiiiiiiiiimmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :meri::meri::meri:
kızlar ya mayıs ayında bi patlama olsa keşkee nüfus patlamasııı ihihihih
25 tane hamiş mayıs ayı hamileleiri ne güzel olurdu yaa inşş Rabbim nolurr olsunn hayırlısıylaa
amiiiinnn canım inşallahhhhhhiim cnm yaa napiim listeye bakıyodum bi hevesle Allahım inşş bizde bu hamile anne adylarının arasında oluruz die bakıyodum öööleee
sonra ağustos hamişleri heralde doğum yapmışlardır artık yaa onları silesekmi kızlar ne dersiniz liste biraz daha düzenli görünür çünkü 9 ayları bitti hani güncellemek maksadıylaa artık hepsii anne omuşlardır hayırlısylaa inşş ne güzel yaaaaaaaaaa
İyiyim emine hatun sen nasılsın bakiiiiiiimmm
ayyy ne güzel olurr ama beni unuttunuz 1 mayısda benimmm inş herkez bu duyguyu tadar cnmm yaaa
Desen,Eminegelin,Istanbulu anlatip durmayin,canim cekiyor🙂Ayip ya gelen var gelemeyen var🙂
desenimmmmmmmmmmmmm neoluyo bigeliyon bir kayboluyonnnn
kısssssssssss selam sebah yokmu küstükmüüü gülümmmmmmmmm
Desennn ben iyice gaza getirdinnnn... kütahyaya gidip gelim, ilk firsatta bi istanbul tatli ayarlicam...
tatli cadim.... cabuk gel, özletme kendini
Aysegüllüm, sagol canim.. beni duasis birakma...
Izgilcik... az kaldiii... sabret ve düsünmemeye calisss
hah ben sabiha gökçenle harem arasındayım işte uğra sen bana 🙂🙂)))Hosgeldin canimm,,, beni desen gaza getiriyor.. benim istanbul maceram bu sefer, sabiha gökcenden hareme kadar
merhaba desencim, aslında geliyorum ama sıkılıyorum açıkçası, bence forum amacından sapmış gibi görünüyor, özel muhabbet çok fazla ve birşeyler öğrenmek için okuyorum herkeste ne gibi belirtiler oluyor, ne yaşıyorlar diye , 10 sayfa okuyorum elle tutulur birşey yok ve vakit kaybı oluyor benim için. Arkadaşlardan ricam özellerinden mesajlaşsınlar msn den falan, kim bugün evinde ne temizliği yapıyor, akşama ne yemeği pişirecekler, tatilde ne yapacaklardan çok gebeliğe yönelik konuşmalarını buradan yaparlarsa daha akıcı olur burası diye düşünüyorum. Lütfen kimse kusura bakmasın elbette ki burda arkadaşlıklar dostluklar kuruluyor anlıyorum ama bu da benim şahsi düşüncem. Herkese sevgiler, herkes bebeklerine kavuşsun tez zamanda ve dünya bebekten dolsun taşsınnnn🙂))
Slm melekler,
Benim gözlerimde ÜVEİT denen bir hastlık mevcut, bu hastalığı merak edenler internetten detaylarını öğnerebilir, göz için tehlikeli bir hastalık, bir çok nedeni olabiliyor, %90 da nedensiz gözün kendi kendine geliştirdiği bir rahatsızlık, bu rahatsızlık göz arkasındaki göze gelen ve gözü besleyen damarları birbirine yapıştırıyor ve bu arada burada iltihap göz sıvısına ilereyerek gömeyi tehdit ediyor, bu hastalıkla yaklaşık 12 senedir mücadele ediyorum, ataklar halinde seyir ediyor ve bu atakları KORTİZON ile bastırıyoruz, ağızdan yada iğne ile alınan kortizon ile, bu hastalığım başladığında dr.ların tam anlayamaması nedeni ile baya ilerlemiş olarak ehil ellere biraz geç te olsa kavuştum, şu anda 1,5 senedir atak yaşamıyorum, ama bu hastalığın bir sonucu olarak göz damarlarının arasında bulunan knallardan yeterince sıvı göze gelemediği için buda göz tansiyonumu yükseltiyor, birkaç gündür yine gözlerimde ağrılar hissediyordum, dün dr'uma gittim tansiyon yükselmiş,
Bana artık iki seceneğim olduğunu söyledi, bi tanesi sürekli olarak göz damlası kullamk ki, (bebek planlarımızın olduğunu biliyor) bebeğe zarar verir dedi ve taşikardi (çarpıntı) yapar dedi, ikincisi ile lazer ile ameliyat olmak ki, bundada iyileşme şansı %55-60 imiş ve bu ameliyat sonucunda bir üveit atağı da yaşayabilir mişim ve sonucunda da yine kortizon almam gerekebilir.
İşte arkadaşlar böyle bir karmaşa içindeyim siz olsanız ne yapardınız sizin de fikirlerinizi almak istiyorum...
Hosgeldin canim.
Kizlar ben bir müddet bu topige girmemeye karar verdim.Bana yazmak isteyen özelimden yazabilir.Okur ve cevaplarim.Bu siralar cok hassaslastim.Sanirim biraz uzaklasmak iyi gelecek.Bazi seyler üstüste geldi.Kendinize iyi bakin.Öpüyorum hepinizi...
bendee geldimmmm
hoşbulduk cnm nasılsınhepiniz hoşgelmişsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz
slm canlarım ay ya aslıgökçede hamiş olmuş çok sevindim tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
gel canımcımmm sen de gellll , hepinizi gezdiririm bennn
kıs ben küsermiyim hiç sanaaa , yirim seniii,eğitm olayı malumm, yemek arasıydı şimdi.
aman erguvanları kaçırmasan iyi oluurr
hah ben sabiha gökçenle harem arasındayım işte uğra sen bana 🙂🙂)))
evet eskiden sırf hamişlik konuşurduk değil mi , ama napalım aylar olup gelmeyince kafa dağıtmak için her konuyu konuşuyoruz artık canım , tabii seni sıkıyorsa uğramaman normal , ama arada selam ver kız özlemişim senii 🙂🙂🙂🙂
canım bu kararı sen verebilirsin ama ameliyat mantıklı görünüyor.
hımmm .......bebişimm benim özelden bak...
hoşgeldin canım benim, nasılsın bakalım çalışmalar nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?