heeeeee gülüm demedin kıssssss boşver anam ben günde 10 kere girip 20 kere çıkıyorum zaten çoğu zaman ben geldim demeden direk konuya dalıyorum hhheehheee
bende seni bekliyorum deminden beri acaba gaymaklı kadayıfım ne zaman farkedecek diye
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşalaaaaaaaaah gülüm
hadi sende bana gaz ver nolur ihtiyacım var yarınki teste ölcem yoksa kalp krizinden
Bu kadar belirtiye ( ki bu kadar erken belirti olması hala ilginç geliyor bana) rağmen ben bu ay hamile değilsemmm beni erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesşnde ziyarete gelebilirsinizz
gıtmezmıyız annanneye gıdıyoruz aksama hos bızımkı gezmecı oldu artık aglamaya bı baslayınca solugu arabada alıyorduk sussun dıyeevet mutlaka bulurum canımcım....inşallahhhhh rabbim bize o günleri gösterir tatlım.
kız insan kendini tahmin edemiyor mesela benim içime hiç doğmadı ben tamamen regle konsantre olmuştum aklımın ucundan geçmedi. seninki de öyle olur sürpriz yapar annesine inşallahhhh
hımmm tamam canım... aaa çok sevindim rahatlamıştır yavrucak, ayyyyy bak sen demek kırkınız çıkıyor ne güzel maşallahhhhhhkırk uçurmaya gitmiyor musunuz
Bu kadar belirtiye ( ki bu kadar erken belirti olması hala ilginç geliyor bana) rağmen ben bu ay hamile değilsemmm beni erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesşnde ziyarete gelebilirsinizz
olsun zaten gülümm evet bende inanki hiç bişeyi kolay elde etmedim evlenirken bile ne sıkıntılarla evlendimmm ama şimdi mutluyum eşimi seviyorum bebişimizde gelicekk sen sakın üzme kendini ikimizde birgünn bebişimizi anlatıcaz inşşş ogünn çok uzak diğil inşşş canımmmmmmm allahım sağlını geri versin sana bebişinide vericek
Evet canım benim sağol, inşallah ikimizinde yüzünü tez vakitte güldürsün allahım, benim net kesiliyor 14,00 de hepinizi öpüyorum tekrar teşekkürler
bende canım bende eğer regl olursam kesin intihar ederimBu kadar belirtiye ( ki bu kadar erken belirti olması hala ilginç geliyor bana) rağmen ben bu ay hamile değilsemmm beni erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesşnde ziyarete gelebilirsinizz
benim sadece sol göğsüm acıyor..garip ama...
normalde adete 1 hafta kala belirtilerim başlardı...bu sefer oda yok...
çötek otu karışımı yedim acaba onun etkisimi....
bakalım bekleyelim görelim...
belki banada seninki gibi bir süpriz olur....
izgiiiil napıyosun bacım....bende canım bende eğer regl olursam kesin intihar ederim
o kadar belirti yaşa ilk defa bu ay çok farklı oldu
bi düşünüyorum acaba yediklerimmi buna sebeb
neyse gülüm beni takip edin 21 saat kaldı hheehheeee
tamam kızlar yarın sabah yapıcam testi yoksa ölücem heeeeKIZIM BEN SENİN YERİNDE OLSAM ÇOKTAAN YAPMIŞTIM , BEN KENDİMİ ZOR TUTYORUM YAA UTANMASAM ŞİMDİDEN YAPACAĞIM TESTİİİİİ
VAR YAAAA SEN SABAH YAP TESTİ KZIIM YOKSA YOK , AMA Bİ DE VARSAAA VAR YAAAAAAAAAAAAAAA OOOYYYYYYYYY:meri::meri::meri::meri:
arkadslar ben ıkı kez alttan muayene oldum yanı olamadım cunku cok cıglık atınca doktor bıraktı ultrasona gondedı sizlerde de boyle bır şey oldu mu
heeeeee gülüm demedin kıssssss boşver anam ben günde 10 kere girip 20 kere çıkıyorum zaten çoğu zaman ben geldim demeden direk konuya dalıyorum hhheehheee
bende seni bekliyorum deminden beri acaba gaymaklı kadayıfım ne zaman farkedecek diye
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşalaaaaaaaaah gülüm
hadi sende bana gaz ver nolur ihtiyacım var yarınki teste ölcem yoksa kalp krizinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?