Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

heeeeee gülüm demedin kıssssss boşver anam ben günde 10 kere girip 20 kere çıkıyorum zaten çoğu zaman ben geldim demeden direk konuya dalıyorum hhheehheee
bende seni bekliyorum deminden beri acaba gaymaklı kadayıfım ne zaman farkedecek diye
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşalaaaaaaaaah gülüm
hadi sende bana gaz ver nolur ihtiyacım var yarınki teste ölcem yoksa kalp krizinden

KIZIM BEN SENİN YERİNDE OLSAM ÇOKTAAN YAPMIŞTIM , BEN KENDİMİ ZOR TUTYORUM YAA UTANMASAM ŞİMDİDEN YAPACAĞIM TESTİİİİİ
VAR YAAAA SEN SABAH YAP TESTİ KZIIM YOKSA YOK , AMA Bİ DE VARSAAA VAR YAAAAAAAAAAAAAAA OOOYYYYYYYYY:meri::meri::meri::meri::grouphug::grouphug::grouphug::humble::humble::humble::humble::ehi::ehi::ehi::ehi:

Bu kadar belirtiye ( ki bu kadar erken belirti olması hala ilginç geliyor bana) rağmen ben bu ay hamile değilsemmm beni erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesşnde ziyarete gelebilirsinizz

lutfen neden bu şekılde düşündünüz çok üzüldüm bugun ve dun akşam burada moral bulmuştum galıba yanlıs seylerden bahsettım hakkınızı helala edın arkadaslar lutfen Allah razı olsun şu an çok üzüldüm neden erkek olarak algıladınız benı anlamadım yonetıme benı bıldırın uyelıgımı iptal etsın o zaman ALLAHA emanet olun arkadaşlar .dilerim ısteyen herkes hamıle kalır ve dua edenlerın duası da bana da tutar ve yarın mutlu bır sonuc alırım

evet mutlaka bulurum canımcım....inşallahhhhh rabbim bize o günleri gösterir tatlım.
kız insan kendini tahmin edemiyor mesela benim içime hiç doğmadı ben tamamen regle konsantre olmuştum aklımın ucundan geçmedi. seninki de öyle olur sürpriz yapar annesine inşallahhhh

hımmm tamam canım... aaa çok sevindim rahatlamıştır yavrucak, ayyyyy bak sen demek kırkınız çıkıyor ne güzel maşallahhhhhh:nazar: kırk uçurmaya gitmiyor musunuz
gıtmezmıyız annanneye gıdıyoruz aksama hos bızımkı gezmecı oldu artık aglamaya bı baslayınca solugu arabada alıyorduk sussun dıye

Bu kadar belirtiye ( ki bu kadar erken belirti olması hala ilginç geliyor bana) rağmen ben bu ay hamile değilsemmm beni erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesşnde ziyarete gelebilirsinizz

kuzucuğum inanır mısın geçen ay bana aynısı oldu hatta ilk defa adetim gecikti ben de ilk defa kendimi hamile hissettim ama o kadar çok kaptırmışım ki adet olunca çok fena hüsrana uğradım uzun bir süre kendime gelemedim....
çok zor bir durumdu....

olsun zaten gülümm evet bende inanki hiç bişeyi kolay elde etmedim evlenirken bile ne sıkıntılarla evlendimmm ama şimdi mutluyum eşimi seviyorum bebişimizde gelicekk sen sakın üzme kendini ikimizde birgünn bebişimizi anlatıcaz inşşş ogünn çok uzak diğil inşşş canımmmmmmm allahım sağlını geri versin sana bebişinide vericek

Evet canım benim sağol, inşallah ikimizinde yüzünü tez vakitte güldürsün allahım, benim net kesiliyor 14,00 de hepinizi öpüyorum tekrar teşekkürler

bende canım bende eğer regl olursam kesin intihar ederim
o kadar belirti yaşa ilk defa bu ay çok farklı oldu
bi düşünüyorum acaba yediklerimmi buna sebeb
neyse gülüm beni takip edin 21 saat kaldı hheehheeee

benim sadece sol göğsüm acıyor..garip ama...
normalde adete 1 hafta kala belirtilerim başlardı...bu sefer oda yok...
çötek otu karışımı yedim acaba onun etkisimi....
bakalım bekleyelim görelim...
belki banada seninki gibi bir süpriz olur....

canım benim de sol göğsüm ağrıyordu yani ucunda hassasiyet yoktu ama iç kısmında ağrı vardı. canım yine de senin dediğin gibi bekleyip görelim, inşallahhhhhh sürpriz yapar meleğin canım.

desencimmmm belirtilerin çok güzel ama bekleyelim birtanem....hatırlarsan seninle ikimizin 3-4 ay önce galiba ful belirtimiz vardı ama regllerimiz gelmişti. hayırlısı olsun ve inşallahhhhhh meleğin gelmiştir canım benim.

bende canım bende eğer regl olursam kesin intihar ederim
o kadar belirti yaşa ilk defa bu ay çok farklı oldu
bi düşünüyorum acaba yediklerimmi buna sebeb
neyse gülüm beni takip edin 21 saat kaldı hheehheeee
izgiiiil napıyosun bacım....
eve gidince hemen uyu ki zaman çabuk geçsin...
seni çok merak ediyorum....

KIZIM BEN SENİN YERİNDE OLSAM ÇOKTAAN YAPMIŞTIM , BEN KENDİMİ ZOR TUTYORUM YAA UTANMASAM ŞİMDİDEN YAPACAĞIM TESTİİİİİ
VAR YAAAA SEN SABAH YAP TESTİ KZIIM YOKSA YOK , AMA Bİ DE VARSAAA VAR YAAAAAAAAAAAAAAA OOOYYYYYYYYY:meri::meri::meri::meri::grouphug::grouphug::grouphug::humble::humble::humble::humble::ehi::ehi::ehi::ehi:
tamam kızlar yarın sabah yapıcam testi yoksa ölücem heeee
zaten bütün bu belirtiler gebeliktense pozitif çıkar çünkü çooook erken başladı herşey
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy artık sabah olmaz benim için

arkadslar ben ıkı kez alttan muayene oldum yanı olamadım cunku cok cıglık atınca doktor bıraktı ultrasona gondedı sizlerde de boyle bır şey oldu mu

anannn kısss bende ölee ne pazarlıklar yapıyodumm drla orda muyane olamam masaya çıkmasam muyane edermisin diye dr deliriyoduuuuuuu hehe :puha::puha:
neyse şimdi biraz olsun alışabidim ama halen sevmiyorummm o masayı bennn yaaaaaa stres yapıyo beniii

heeeeee gülüm demedin kıssssss boşver anam ben günde 10 kere girip 20 kere çıkıyorum zaten çoğu zaman ben geldim demeden direk konuya dalıyorum hhheehheee
bende seni bekliyorum deminden beri acaba gaymaklı kadayıfım ne zaman farkedecek diye
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşalaaaaaaaaah gülüm
hadi sende bana gaz ver nolur ihtiyacım var yarınki teste ölcem yoksa kalp krizinden

ayyyy allah senii neetmeye gülüm ne gazı gerek yok sen zaten hamilesinnn yawwww inş canmm inş dua etmeketn başka bişey gelmiyo elimden kelin merhemi olsa kendi başına sürersin sen şu yarını bir atlat benim saçından tuta tuta götürüm seni test yapmaya zaten inş hamişsindr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aaaaaa gülüm ne biçim söz ooo yaaaaa aşkolsunn yanii kesin hamilesin kesinnnn

bakm şimdi izgil kalıbını basıcak ondan sonra teste çıkmıycakkk :haha::haha:

Geri