Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımbenim kimse kimseye bişey ispatlamaya gerek yokki buranın yöbnetimi varrr

yaa neoldu bu topiğeee kaç gündr nazara geldik heeeeeeee

özur dıletım arkadaşlar hepınızden boyle bır tartışma yartamak ıstemezdım ama benı en ıyı sızler anlarsınız su an kotu gunler gecırıyorum destegınız için tesekkur ederim

desencim sana katılıyorum.
birbirimize destek olmaktansa gereksiz yere geriliyoruz.
bakın yarın aşılama yapılacak bana. üzmeyin beni amaaaaa

heeeeey noluyo burda yaa biraz sakin olun lütfen hepiniz gerilmişsiniz heralde lütfen biz burda dertlerimizi paşlaşıyoruz birlikte gülüp birlikte ağlıyoruuzz..lütfen huzur bozulmasın arkadaşlarr....birbirimizi anlamaya çalışalım

desenimmm çok haklııı azade cimm lütfen kusura bakma gülümm bende senii gerçekten çok seviyorumm ama özel yorumlarını özelden mesaj atarsan buranında huzuru bozulmaz bitanemm lütfen sende üzülme ben sana da kıymamam bana kırılma lütfen tamamı canımmm

desencim sana katılıyorum.
birbirimize destek olmaktansa gereksiz yere geriliyoruz.
bakın yarın aşılama yapılacak bana. üzmeyin beni amaaaaa

desenciğime ben de katılıyorum... artık böyle saçma atışmalar olmasın. hepimizin gönlü sadece bebekten yana sonuçta.

canımmm allah yardımcın olsun inşallahhhhh aşılama tutar, meleğin gelir.

sela fıstığım gördün gibi sen naslınn

tamam fıstıkk güle güle kendine dikkat et bebişede

özur dılıyorum tekrardan arkadaslar kapatalım gıtsın su an daha ıyıyım aglamıyorum artık belkı de ıyı geldı bu ağlama bana.içimi boşalttım.neyse tek dertlı ben degılım sohbet etmek stresını gıdermek ısteyen bır suru arkadasım var sohbete devam edelim

desenciğime ben de katılıyorum... artık böyle saçma atışmalar olmasın. hepimizin gönlü sadece bebekten yana sonuçta.

canımmm allah yardımcın olsun inşallahhhhh aşılama tutar, meleğin gelir.

inşallah canım, inşşalah.
dua et benim için olur mu canım.
ayyy ağlamaklıyım ben de.
eşim de çiçek göndermiş işyerime. biraz önce oldım.
"anne adayına" demiş....
öyle mutlu oldum ki. inşallah anne adayı ve anne olurum birgün.
hepimiz oluruz inşallah