Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

[sıze=4]desencim yazdıklarımı herkes rahat bi şekilde görsün diye büyük puntolar ile yazdım...[/sıze]
[sıze=4]bunuda ilk defa ne yaptım nede yapacağım üstelik bunu ilk olarak ben yapmadım...genel anlamda herkes yapıyor...[/sıze]
[sıze=4]özelden msj göndermeyi pek hoş karşılamıyorum çünkü daha önce bu sebeplerden ötürü sorunlar yaşandı....arkadaşımızın biri sırf bu nedenle 1 ay siteye giremem cezası aldı...[/sıze]
[sıze=4]ben yazdıklarımı herkesin görmesinden herkesin okumasından memnun oluyorum ..[/sıze]
[sıze=4]bana yazılanlarıda herkes okuyor...( bu seferki punto iyi olmuş mu kuzucuğum ....🙂))) )[/sıze]

uzaklaştırılan kişi özel mesajları yüzünden değil bizim huzurumuzu bozduğu için uzaklaştırıldı nitekim sadmin de bu konuda bize katılarak önemli olanın forumdaki huzur oldupunu belirtti.
Tabiiki yazı şekli senin tercihin benim üstüme vazife değil ama bağırma hissi ,azarlanma hissi uyandırdığı için rahatsız olmuştum ,estağfirullah ne demek benim haddime değil puntoya karar vermek.

son bir aydır gayet iyiyim. en azından hiçbir sorun yok. bunu biliyorum ya bu bana yetiyor.
meleğimi beklemekten başka elden gelen bişey yok.

ayyyyy eşiiin çok düşünceli.....
çok ince kııııız hamiş olursan varya adamcağız sana dünyaları feda eder.....
benim kocam bena belli etmiyor daha doğrusu edemiyor....
şahane bir jest .....
allah sesimizi duysun....

ayyy canmm unuturmuyumm ama sen iyiki hatırlattın aşilaman mı var ben tam bilmiyorum güzelim bana anlatırmsın lütfennnn

evet canım yarın yapılacak...

adetimin 5-6-7-8-9. günleri klomen ilacı kullandım (sabah ve akşam tok karna). aslında yumurtalarımda ve çatlamasında sorun yok ama dr destek olur, daha kaliteli olur diye verdi.
dün gece 11'de çatlatma iğnesi yaptırdım ve yarın sabah 11'de aşılama yapılacak.
aşılama yapılırken de tabi erkeğin spermi 2-3 saat önceden alınıyor ve işleniyor. (hareketliler ayıklanıp ilaçlanıyor)
15 gün sonra da sonuç belli oluyor.

uzaklaştırılan kişi özel mesajları yüzünden değil bizim huzurumuzu bozduğu için uzaklaştırıldı nitekim sadmin de bu konuda bize katılarak önemli olanın forumdaki huzur oldupunu belirtti.
Tabiiki yazı şekli senin tercihin benim üstüme vazife değil ama bağırma hissi ,azarlanma hissi uyandırdığı için rahatsız olmuştum ,estağfirullah ne demek benim haddime değil puntoya karar vermek.

kuzucuğum çok tatlısın...
yazdıklarım ii görülsün diye öyle yapıyorum zaten ...
bazen yazılanları ben kaçırıyorum okuyamıyorum....böyle olmasın diye....
adet tarihi yaklaştı demi....
heyecan dorukta....
bu ay varya en az 5 tane daha hamiş haberi alacağız emiinim.....
ahhhhh inşallah.....

ayyyyy eşiiin çok düşünceli.....
çok ince kııııız hamiş olursan varya adamcağız sana dünyaları feda eder.....
benim kocam bena belli etmiyor daha doğrusu edemiyor....
şahane bir jest .....
allah sesimizi duysun....

evet, çok düşüncelidir. bitanem o benim🙂
Allah sesimizi duyuyor ve gerektiği zaman meleklerimizi gönderecek. hiç şüphemiz yok🙂

tamam canım inşallah hamişimdir yenı uyeyım ya tam bılemıyorum bundan sonra alıntı yaparak yazarım canım benım

amanda aman ne güzel alıntı yapmiş benim fıstığımmm olsun gülüm yavaş yavaşş öğreniyoz hepimizzz

evet canım yarın yapılacak...

adetimin 5-6-7-8-9. günleri klomen ilacı kullandım (sabah ve akşam tok karna). aslında yumurtalarımda ve çatlamasında sorun yok ama dr destek olur, daha kaliteli olur diye verdi.
dün gece 11'de çatlatma iğnesi yaptırdım ve yarın sabah 11'de aşılama yapılacak.
aşılama yapılırken de tabi erkeğin spermi 2-3 saat önceden alınıyor ve işleniyor. (hareketliler ayıklanıp ilaçlanıyor)
15 gün sonra da sonuç belli oluyor.

ayyyy gülümm bendeee cokkkkkkkk heycanlandımmm kısss nasıl uyuyacannn ben transferde ne çekmişdimm allahım yardımcın olsun
buarada bıravo eşine sana çok güzel bir jest yapmşşş

gülümm yarın sana bol bol dua edicemm rabbim inş en güzel bişekilde tutturur meleğini göbüşüne yürekten istiyorum bunu bill hayatımmm

arkadaslar dun bu forumda okumustum galıba cok uykulu olunuyorsa hamıllıkte bu erkek bebek olacagının ısaretı demıstı benımde samımı bır arkadsım var cok uymak ıstıyor hatta hıc kalkmamak istıyor dun bebegın cınsıyetını ogrenmısler kızmış .eşide yana yakıla erkek bebek ıstıyordu benım eşimde kız bebek ıstıyor

Geri