Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzucuğum çok tatlısın...
yazdıklarım ii görülsün diye öyle yapıyorum zaten ...
bazen yazılanları ben kaçırıyorum okuyamıyorum....böyle olmasın diye....
adet tarihi yaklaştı demi....
heyecan dorukta....
bu ay varya en az 5 tane daha hamiş haberi alacağız emiinim.....
ahhhhh inşallah.....

ayyy inşş gülümm inşlş seninde 1 haftan varrr seninde gelmişdr meleğin inşş bitanemmmmmmmm

ayyyy gülümm bendeee cokkkkkkkk heycanlandımmm kısss nasıl uyuyacannn ben transferde ne çekmişdimm allahım yardımcın olsun
buarada bıravo eşine sana çok güzel bir jest yapmşşş

gülümm yarın sana bol bol dua edicemm rabbim inş en güzel bişekilde tutturur meleğini göbüşüne yürekten istiyorum bunu bill hayatımmm

canım benim çok sağol🙂
bu akşam uyku yok gibi bana🙂
sen ne transferi yaptırmıştın?

arkadaslar dun bu forumda okumustum galıba cok uykulu olunuyorsa hamıllıkte bu erkek bebek olacagının ısaretı demıstı benımde samımı bır arkadsım var cok uymak ıstıyor hatta hıc kalkmamak istıyor dun bebegın cınsıyetını ogrenmısler kızmış .eşide yana yakıla erkek bebek ıstıyordu benım eşimde kız bebek ıstıyor

ben inanmam öyşe şeylere yaaa allah gönlünüze göre versinn canımmm

hepimiz anne olacağın inşallah canım yaaa🙂

siz bu yazılarınızın altındaki sözleri nasıl ekliyorsunuz?

aminnnn inşşşş ayy hepimiz olalıminşş yaaaa

ayyy inşş gülümm inşlş seninde 1 haftan varrr seninde gelmişdr meleğin inşş bitanemmmmmmmm

inşallah ayşegülcüm....
ben bu ay çörek tu karışımı yapmıştım 12 gün...
yumurtlama düzeni bozmuştur diye şüpheleniyorum...
neden ovülasyon testi yapmadı isem pişman oldum...
akıntı namına tık yok...
önceden olurdu...
şimdi adete 1 hafta var ne öncesinde nede şimdi hiç akıntım olmadı...
bakalım ne olmuş.....

canım benim sanırım ikimizde bu ay incir yedik ve pre seed kullandık dimi? bendede aynen kasık bel ve bacak ağrıları var , bunu ya incir yaptı ya pre seed diyorum ben 🙂))

aramıza hoşgelddin , gerçi kızlarda söylemiş ama bencede hemen test yapmalısın

hoşgeldin yoktun birkaç gündür, ben olayı biliyorsun sanıyorum , chatboxda sana anlatmışlardı diye hatırlıyorum

Allah allah kim öyle bişey yaptı anlamadım ben ???? Ne ürünü???

Hadi inşaallah canım , vesile olur bebeğine kavuşursun.

evet Gülyüzlüm denilen arkadaş hepimizi gerdi,huzursuz etti hatta özelden attığı mesajlarla taciz etti , bu bir gerçek , tamam senin ayrıca arkadaşın olabilir görüşüyor olabilirsiniz, ama biz sana bunu hiç yansıtmadık ona kızdık sende onun arkadaşısın demedik ,şimdi sen bu kadar insanın rahatsız olduğu gerçeğini red mi ediyorsun yoksa bize yalancı mı diyorsun? Bir değil beş değil kaç kişi rahatsızlığını dile getirdi ,lütfen geçmiş sayfaları okuyup da öndan sonra hüküm ver .Biz seninle gayet güzel devam ederken sen onu savunup duruyorsun ,lütfen güzelim bu konu her açıldığında burası geriliyor herkesi hassas döneminde herkesin sorunları var ,biliyorum sende sıkıntılı bir durumdasın , ben sana yardımcı olmayada çalıştım ama buradan bu kadar oluyor ..Lütfen ağzımızın tadını bozmayalım olur mu?

hay eline sağlık canım yaaa, bende arar ara bulamamıştım geliyodum kör testere ile 🙂))))))))

maaşallah saat gibiymiş senin regl de kuzum , hayırlısı olsun ne diyelim 🙁
yorum yok canım benım benım kımseyle derım yok olmasınıda ıstemıyorum herkesi seviyorum sadece ben tweetye virus vardı temızlendı kelımesını hıc yakıstıramadım dedim fazla bıseyde demedım

hehe uykunu getirmek için düşünmiyceksinn oda mümkün olmuyooo

bitanemm ben tüp bebek yapmişdım tutmadı malesef inş senin aşılaman tutacak inş

hımmm, hakkımızda hayırlısı canım yaaa. vardır bir hayır!

ben çıkmak durumundayım arkadaşlar. malum yarın izin aldım ve işleri yetiştirmem gerekiyor.
hepinizi kocaman öpüyor, dualarınızı benden eksik etmemenizi rica ediyorum🙂

sevgiyle, dostça kalın!

Geri