canım benim sanırım ikimizde bu ay incir yedik ve pre seed kullandık dimi? bendede aynen kasık bel ve bacak ağrıları var , bunu ya incir yaptı ya pre seed diyorum ben 🙂))
aramıza hoşgelddin , gerçi kızlarda söylemiş ama bencede hemen test yapmalısın
hoşgeldin yoktun birkaç gündür, ben olayı biliyorsun sanıyorum , chatboxda sana anlatmışlardı diye hatırlıyorum
Allah allah kim öyle bişey yaptı anlamadım ben ???? Ne ürünü???
Hadi inşaallah canım , vesile olur bebeğine kavuşursun.
evet Gülyüzlüm denilen arkadaş hepimizi gerdi,huzursuz etti hatta özelden attığı mesajlarla taciz etti , bu bir gerçek , tamam senin ayrıca arkadaşın olabilir görüşüyor olabilirsiniz, ama biz sana bunu hiç yansıtmadık ona kızdık sende onun arkadaşısın demedik ,şimdi sen bu kadar insanın rahatsız olduğu gerçeğini red mi ediyorsun yoksa bize yalancı mı diyorsun? Bir değil beş değil kaç kişi rahatsızlığını dile getirdi ,lütfen geçmiş sayfaları okuyup da öndan sonra hüküm ver .Biz seninle gayet güzel devam ederken sen onu savunup duruyorsun ,lütfen güzelim bu konu her açıldığında burası geriliyor herkesi hassas döneminde herkesin sorunları var ,biliyorum sende sıkıntılı bir durumdasın , ben sana yardımcı olmayada çalıştım ama buradan bu kadar oluyor ..Lütfen ağzımızın tadını bozmayalım olur mu?
hay eline sağlık canım yaaa, bende arar ara bulamamıştım geliyodum kör testere ile 🙂))))))))
maaşallah saat gibiymiş senin regl de kuzum , hayırlısı olsun ne diyelim 🙁