Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Olur demi kiz?.. olur olur insallah 🙂 Bak ne kadar sabirliyim goruyorsun demi sende sahitsin yani hehe 🙂 Meryemde sahit.. eee ikide melek sahit.. toplam 4 sahidim var hehehe 🙂

Canim benim cok sagol ben inaniyorum ki sizlerin duasi oldugu surece burdaki herkes teker teker hamis haberini verecek..

Dogrudur canim biz seninle cok muhabbet ettik bakma simdi benim zaman kitligi yasadigima eskiden izgilin simdiki versiyonuydum hehe ;-)

Anaaaa bende duygusallastim birden yok yok ben kesin onumuzdeki ayin hamis adayiyim 🙂 belirtilerim bilem basladi asiri duygusallik

kaçamazsıııııın sana da bulaştıracaaaaaaaaaaaaaz:meri:

Kacmiyom kiz kacmiyommmm bulastirin hadi bekliyom tammm ortanizdayim hehe 🙂

Amin canim insallah.. biliyorum ki burda hamis kalan her arkadasimizin temennisi ayni.. ve dualarinda bizlerede yer verdiklerine eminim..

adını anmazmıyız hıcc aysegulle ben oyle sayıkladık durduk.....olsun buda bıseydır canım bende 2 kıloyla devam edıyorum verebılırsem bı 2 daha verecegım ınsallah canım gel hep bız burdayız canım yawww....ev ısınızde olur ınsallah hemen

Kurban olurum ben size kiz yerummm sizi mikemmmelll arkideslerim benim.. ne kadav seviyoyum ben sizi ya ne kadav ne kadav hehehe 🙂

kiz 2 kilo dedigin ne ki 1 haftalik isi var hehe 🙂

Diyenede bakarmisin 5 haftada anca 3 kilo verdim 🙂 simdiye 10 kilo vermis olmam lazimdi hehe 🙂 benim daha 8 kilo vermem lazim

Insallah canim hayirlisi bakalim ev isi birden gelisti ne olur bilemiyorum

Ay canim benim okumamistim onceki sayfalari.. cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda atlatip melegine kavusursun.. Peki ameliyat olmayi dusunuyormusun? cok zor bir durum ya.. 🙁

sende mıkemmel bır arkıdıssın canım senınle kılollarımız yakın canım ama verırız ınsallah....