kızz sen bölee bekliyosun ya üçüz bilem olur seninkiler ayy canım yaa rabbim inşallah sanada tattırır bu duyguyu inan kalbimden istiyorum bunu...foruma ilk üye olduğumda senle konuşmuştum ilkkez...o yüzden senin yerin bende çok farklıı anaaaammm duygusala bağladımmm
Olur demi kiz?.. olur olur insallah 🙂 Bak ne kadar sabirliyim goruyorsun demi sende sahitsin yani hehe 🙂 Meryemde sahit.. eee ikide melek sahit.. toplam 4 sahidim var hehehe 🙂
Canim benim cok sagol ben inaniyorum ki sizlerin duasi oldugu surece burdaki herkes teker teker hamis haberini verecek..
Dogrudur canim biz seninle cok muhabbet ettik bakma simdi benim zaman kitligi yasadigima eskiden izgilin simdiki versiyonuydum hehe ;-)
Anaaaa bende duygusallastim birden yok yok ben kesin onumuzdeki ayin hamis adayiyim 🙂 belirtilerim bilem basladi asiri duygusallik
aslımgökçem sen de öyle hissediyorsun değil mi?ben de bu mutluluğu isteyen herkesin tatmasını istiyorum.çok güzel bi duygu.forumdaki bütün arkadaşlarımıza yaşatsın Rabbim.bebekten dolayı her sevincimde hemen onlar geliyor aklıma
adını anmazmıyız hıcc aysegulle ben oyle sayıkladık durduk.....olsun buda bıseydır canım bende 2 kıloyla devam edıyorum verebılırsem bı 2 daha verecegım ınsallah canım gel hep bız burdayız canım yawww....ev ısınızde olur ınsallah hemen
adını anmazmıyız hıcc aysegulle ben oyle sayıkladık durduk.....olsun buda bıseydır canım bende 2 kıloyla devam edıyorum verebılırsem bı 2 daha verecegım ınsallah canım gel hep bız burdayız canım yawww....ev ısınızde olur ınsallah hemen
Valla Yazgülüm önceki sayfalara bakma şansın oldumu bilmiyorum ama pek iyi değilim, gözlerimden ameliyat olmam gerekiyor, yada bebek esvdasına paydos etmem gibi bir durum söz konusu
Valla Yazgülüm eski sayfalara bakabildinmi bilmiyorum şu aralar bir karmaşa içindeyim gözlerimdeki problek göz tansiyonu yaratıyor ameliyat olmam gerek, sonucunda gözlerimdeki hastalık atak yapabilir, damla kullanırsam da bebeği unutmam gerek öyle bişi işte
Valla Yazgülüm eski sayfalara bakabildinmi bilmiyorum şu aralar bir karmaşa içindeyim gözlerimdeki problek göz tansiyonu yaratıyor ameliyat olmam gerek, sonucunda gözlerimdeki hastalık atak yapabilir, damla kullanırsam da bebeği unutmam gerek öyle bişi işte
Ay canim benim okumamistim onceki sayfalari.. cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda atlatip melegine kavusursun.. Peki ameliyat olmayi dusunuyormusun? cok zor bir durum ya.. 🙁