2.sınıf canım....tek dersten 3e gecemıyorum yıllardırkuzucuğum sen kaçıncı sınıfsın.....

kızz sen bölee bekliyosun ya üçüz bilem olur seninkiler ayy canım yaa rabbim inşallah sanada tattırır bu duyguyu inan kalbimden istiyorum bunu...foruma ilk üye olduğumda senle konuşmuştum ilkkez...o yüzden senin yerin bende çok farklııanaaaammm duygusala bağladımmm
kaçamazsıııııın sana da bulaştıracaaaaaaaaaaaaaz:meri:
aslımgökçem sen de öyle hissediyorsun değil mi?ben de bu mutluluğu isteyen herkesin tatmasını istiyorum.çok güzel bi duygu.forumdaki bütün arkadaşlarımıza yaşatsın Rabbim.bebekten dolayı her sevincimde hemen onlar geliyor aklıma![]()
adını anmazmıyız hıcc aysegulle ben oyle sayıkladık durduk.....olsun buda bıseydır canım bende 2 kıloyla devam edıyorum verebılırsem bı 2 daha verecegım ınsallah canım gel hep bız burdayız canım yawww....ev ısınızde olur ınsallah hemeniyiyim fistigim calisiyorum ama yarin burda izin var herkes izinli oh be uyuyacagim 🙂 Tabi uyku tutarsa Izgilimi meraktan hehe 🙂
Diyet mi? oda ne? ben bilmiyom diyet ne ise🙂
Saka saka yerim sayiyorum veremiyorum ki artik.. toplamda 3 kilo oldu ordada kaldim senin anlayacagin..
sen naptin devam mi?
Ozleyin bakim 🙂 adimi andiniz mi 🙂 artik sayfalari takip etmek coookk zor yetisemiyorum ki hehe 🙂
Slm kızlar, forum baya bir kızışmış ama görüyorum ki normale dönmüş 🙂
adını anmazmıyız hıcc aysegulle ben oyle sayıkladık durduk.....olsun buda bıseydır canım bende 2 kıloyla devam edıyorum verebılırsem bı 2 daha verecegım ınsallah canım gel hep bız burdayız canım yawww....ev ısınızde olur ınsallah hemen
Slm Lalezarim hosgeldin.. nasilsin bakalim?
Slm Lalezarim hosgeldin.. nasilsin bakalim?
Valla Yazgülüm eski sayfalara bakabildinmi bilmiyorum şu aralar bir karmaşa içindeyim gözlerimdeki problek göz tansiyonu yaratıyor ameliyat olmam gerek, sonucunda gözlerimdeki hastalık atak yapabilir, damla kullanırsam da bebeği unutmam gerek öyle bişi işte
sende mıkemmel bır arkıdıssın canımKurban olurum ben size kiz yerummm sizi mikemmmelll arkideslerim benim.. ne kadav seviyoyum ben sizi ya ne kadav ne kadav hehehe 🙂
kiz 2 kilo dedigin ne ki 1 haftalik isi var hehe 🙂
Diyenede bakarmisin 5 haftada anca 3 kilo verdim 🙂 simdiye 10 kilo vermis olmam lazimdi hehe 🙂 benim daha 8 kilo vermem lazim
Insallah canim hayirlisi bakalim ev isi birden gelisti ne olur bilemiyorum
senınle kılollarımız yakın canım ama verırız ınsallah....