sende mıkemmel bır arkıdıssın canımsenınle kılollarımız yakın canım ama verırız ınsallah....
olursun canım aynen bızımde dugun var elbıse bulamayacgım valla ıcıne gırecekyok bacim yok ben kendimden umudu kestim 🙂 Veremiyom kilo milo.. bebekte yapamiyom bari kariyer yapayim dedim kendimi ise verdim hehehe 🙂
ama yaz geliyor, yazdan sonra 3 kuzen, 1de gorumce dugunu var benim bu kilolardan kurtulmam sart ama nasil vercem ki ben? ben nasillll mikemmmel bi gari olcam ki?
olursun canım aynen bızımde dugun var elbıse bulamayacgım valla ıcıne gırecek
formundasın yıne bacım esprılerı patlatıyon bosverrrrrrrrr canım oldugumuz kadar verırız o kıloları merak etme onemlı olan umutlu olmak🙂gel yıne bızı burda yaz gulusuz bırakma emı hoscakal tatlımOlurum tabiii canim olurum olurummmmm :meri::meri: ama ne olurum onu bilemiyom hehehe 🙂
bende icine girecek elbise bulamazsam 10 metrelik kumas alacam sarilip sarmalanip cikar gobek atarim dugunde hehe 🙂
kızlar bugun gır cık yapa yapa sohbetlerın ortasından daldım son bır gunum kaldıya işte toparlamam gerek olan seylerı halledıyorum yogunuz bugunde aksılık ustuste gırdı hersey....cıkıyorum yıne kendınıze ıyı bakın melekler...
formundasın yıne bacım esprılerı patlatıyon bosverrrrrrrrr canım oldugumuz kadar verırız o kıloları merak etme onemlı olan umutlu olmak🙂gel yıne bızı burda yaz gulusuz bırakma emı hoscakal tatlım
selam kızlar yine geldim naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?