Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaa bak simdi seans geliyo amaNe o köprü möprü🙂Önce ne güzel yazmissin,sonrasi tam seanslik...

hoşbulduk kuşum....
karın ağrısı ile uyandım sabah 6 da....
şimdide uykum geldi kafamı zor tutuyorum.....
adetime 7 gün var bu ne ağrısı böyle......
Senin icin hayirlisi olur insallah canim.Kizlar varya siz su kürlere,belirtilere cok fazla takiliyorsunuz.Sonrada negatif sonucta yikim daha büyük oluyor.Sen ne zamandir istiyordun azade?

hadi cnm vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız sede sayan ikinci bebeğine mi hamileydiii ayyy magazini pek sevmem ama merak ettim yaaa bu kadın menopoza girmemişmi yawww

şu boşandığı türkücü onur şandan hamile kaldı...
tüp bebek yöntemi ile....
kadın 50 yaşında bende pesss dedim....
birazda ümitlendim .....

aaa bak simdi seans geliyo amaNe o köprü möprü🙂Önce ne güzel yazmissin,sonrasi tam seanslik...
ayyy yap kuşum bana seans nolcek bu işin sonu yaaaaaaaaaaaaa
testte benim gibi bi garipti zaten çizgi c ile t nin arasında bir yerde çıktı
hatta sordum sen kimin çizgisinin dedim senin köy nereee dedim.....değişmedi
bende testi parçaladım....acaba 2. çizgi içerde bir yerdemi diye ama yok anam yok
zaten 12 bucukta yattım uyuyana kadar 2 olmuştur 5 bucuktada kalktım test yaptım
sabahın kör seherinde beni o halde görseydiniz ooooooooooo

şu boşandığı türkücü onur şandan hamile kaldı...
tüp bebek yöntemi ile....
kadın 50 yaşında bende pesss dedim....
birazda ümitlendim .....
valla bravooo

cnm yaa buarada sen kaç yaşındasınkii aslında yaş değil problem olan hayırlısıyla olur inşşş nasip olduktan sonra inşş tez zamnda kavuşuruz cnm bnmm bizlerdeee

Neee gercekten miii?Benim Dr bana 1-2 yil icinde oldun oldun dedi.Ama herkesin bünyesi farkli tabii.Peki hamile mi simdi seda sayan yada dogurdu mu?

düşük yaptı....
hamile hali ile konser vermiş...
oynaya zıplaya ....bebekde düşmüş....
kadın nihat doğanla beraberkende hamile kalmıştı....
ondada hamile olduğunu bilmiyomuş yurt dışına uçakla gitmiş veee bebeği düşürmüş....
kadın kedi gibi....habire hamile kalıyor....