canımsın yaaaaa sanada günaydın...yok yok artık test yapmak gibi bir niyetim yok olsaydı mutlaka çıkardı çünkü belirtilerim çok barizdi ve erken başladı ama nedense gebelik belirtisi değilmiş
eeeeeeee o kadar yer içersem olacağı buydu hormonlarım altüst oldu
sanada günaydın gözümün bebeeeee öpüyorum seni yok beee gülüm neden üzüleyim daha bu 5. ayımız çok şükür eşim başımda ikimizde sağlıklıyız Rabbim elbet verecek birgün....sadece onca belirtiden sonra negatif görmek beni biraz sarstı hheehheee
yok kuşum yaaaaa yapmıcam test falan olsaydı kesin pozitif çıkardı demekki yok neyse umutlar yeni aya kaldı
NEYSE CANLAR BEN GİDEYİMDE KENDİME Bİ KÖPRÜ BULAYIM ORADAN KENDİMİ ATAR GELİRİM
hadi cnm vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız sede sayan ikinci bebeğine mi hamileydiii ayyy magazini pek sevmem ama merak ettim yaaa bu kadın menopoza girmemişmi yawww
Senin icin hayirlisi olur insallah canim.Kizlar varya siz su kürlere,belirtilere cok fazla takiliyorsunuz.Sonrada negatif sonucta yikim daha büyük oluyor.Sen ne zamandir istiyordun azade?
hadi cnm vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız sede sayan ikinci bebeğine mi hamileydiii ayyy magazini pek sevmem ama merak ettim yaaa bu kadın menopoza girmemişmi yawww
ayyy yap kuşum bana seans nolcek bu işin sonu yaaaaaaaaaaaaa testte benim gibi bi garipti zaten çizgi c ile t nin arasında bir yerde çıktı hatta sordum sen kimin çizgisinin dedim senin köy nereee dedim.....değişmedi bende testi parçaladım....acaba 2. çizgi içerde bir yerdemi diye ama yok anam yok zaten 12 bucukta yattım uyuyana kadar 2 olmuştur 5 bucuktada kalktım test yaptım sabahın kör seherinde beni o halde görseydiniz ooooooooooo
Senin icin hayirlisi olur insallah canim.Kizlar varya siz su kürlere,belirtilere cok fazla takiliyorsunuz.Sonrada negatif sonucta yikim daha büyük oluyor.Sen ne zamandir istiyordun azade?
valla bravooo
cnm yaa buarada sen kaç yaşındasınkii aslında yaş değil problem olan hayırlısıyla olur inşşş nasip olduktan sonra inşş tez zamnda kavuşuruz cnm bnmm bizlerdeee
düşük yaptı....
hamile hali ile konser vermiş...
oynaya zıplaya ....bebekde düşmüş....
kadın nihat doğanla beraberkende hamile kalmıştı....
ondada hamile olduğunu bilmiyomuş yurt dışına uçakla gitmiş veee bebeği düşürmüş....
kadın kedi gibi....habire hamile kalıyor....