Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canlarrr
izgilim yaa seenin için girdim sabah sabab birden aklıma geldin kaltım açtım pc yii yaaa belli olmaz canım bnm bi reglin gelmesin heele ondan sonra tekrarlarsın baksana kaç hamişimizde negatif çıktıı ama sonradan hamişlerrr inşş sneinde öledir ttalımm yaa iice baktınmı test silikmilik vardır belkim bişilerrrrr
canımsın yaaaaa sanada günaydın...yok yok artık test yapmak gibi bir niyetim yok olsaydı mutlaka çıkardı çünkü belirtilerim çok barizdi ve erken başladı ama nedense gebelik belirtisi değilmiş
eeeeeeee o kadar yer içersem olacağı buydu hormonlarım altüst oldu
Günaydin kusum benim🙂Yazismalarimiz kesismis.Keske biraz daha bekleseydim.Üzülmüyorsun dimi birtanem?
sanada günaydın gözümün bebeeeee öpüyorum seni yok beee gülüm neden üzüleyim daha bu 5. ayımız çok şükür eşim başımda ikimizde sağlıklıyız Rabbim elbet verecek birgün....sadece onca belirtiden sonra negatif görmek beni biraz sarstı hheehheee
adetin 1-2 gün geçsin tekrar yaparsın...
bazen kan tahlilinde bile çıkmıyor....
üzülme sakııın
yok kuşum yaaaaa yapmıcam test falan olsaydı kesin pozitif çıkardı demekki yok neyse umutlar yeni aya kaldı
NEYSE CANLAR BEN GİDEYİMDE KENDİME Bİ KÖPRÜ BULAYIM ORADAN KENDİMİ ATAR GELİRİM

ahhh ahhh ben incir kürünü 2 ay dolu dolu uyguladım hemde tam denildiği gibi....
ama fooooooooossssss
sen biraz bekle adet olmaz isen o zaman yap....
tüüühhh keşkeee erken yapmasaymışsın ne bileceksin ama ......
sabırlı ol canım düşünsene seda sayan bilmem kaç yaşında hamile kaldı biz mi kalamayacağız.....
Kac yasindaydi kiz seda sayan?Merak ettim.Yurtdisindayim,pek takip edemiyorum...

kız izgillll Allah seni ii etsin emi kız ne köprüsüüüü delüüüüü
gitme bi yereeeeeeeeeeeeeee
neysem rahatla biraz geliş gidiş yaparsın yien oldumu hahaha

izgilcimmm sakın canını sıkma reglin gelene kadar hala bi umut vardır ok?
bide kızlar ben kk da okumuştum ovulasyon testi hamileyken pozitif sonuç veriyo yani hamişken de ovulasyonda çizf çizgi çıkıyomuş ve koyuu ihihihi
sanırım lalezar hamileeeeeeeeee[/QUOTE
evet olabilirde umarım üstüne görmüştür
benim arkadaşlardan biri öyle olmuştu üstüne görmüş anlamamış reglsi üç gün sürmüş önemsememiş tabiiii sonrasında ara ara hafif kanamaları olmuş meğer hamileymiş
acaba geçen reglsi nasıldı hatırlayan varmı
boşverdim gülüm dediğin gibi umutta var umutsuzlukta

cumaniz_mubarek_olsun______-0.jpg

Geri